Hol van Budapesten bizományi bolt, ahol babaruhákat eladhatom? (tudásbázis kérdés)
Hát, változnak az idők. Mostanában az angol (német - holland stb.)használt ruha boltok a népszerűek.
Ott nem vesznek be cuccokat.
Nem értem miért..?
Régen egymást érték az ilyen boltok, most egyről sem tudok, kényelmesebb lenne odavinni...
Újszülöttől a most kinőtt ruhák mindegyikét eladnám.56-tól 92ig van már olyan 98as amit kinőtt, szóval ilyesmik.
nem tudom, hogy bababörzére például érdemes lenne e vinni, ahhoz mondjuk túl sok, habár olyan sincs a közelben.
Jó lenne egy olyan bolt ahova beviszem és egyből pénzt adnak érte :D Régen sok ilyen volt...
Húú ennek utánna nézek :D
Ilyen boltok már nem is léteznek vajon?Oda apránként azért jobb lene vinni...
A Petőfi Csarnokban rendszeresen rendeznek Baba-Mama börzéket, ahol adni-venni lehet a bébi-baba kisgyerek holmikat,játékokat, egyebeket.
Hogy ez milyen napokon van, annak a PeCsa honlapján, a neten tudsz utána nézni.
Ez is egy lehetőség.
Eladnám kislányom régi ruháit.Régen volt egy bolt a Nagymező utcában ahova lehett vinni eladni a ruhákat amiketkinőttünk.
Létezik még ilyen bolt, megéri oda eladni?, mert nekem ez a netes akciózás stb valhogy nem megy.
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Akik Budapesten születtek, de elköltöztek vidékre
- Szerinted is sok pofátlan ember él/van Budapesten?
- Hol van Budapesten olyan ruhabolt ahol nagy olcsón, jó babaruhákat lehet venni?Olyanra gondolok mint pl.a 7.ker.Rákóczi-n a Terranova.