Budapesten nem túl drága munkaügyi- vagy polgárjogi ügyvédet ismertek? (tudásbázis)
Szia,
nem küldtek el, csak folyamatos sértegetésnek vagyok a főnököm által, ugyanakkor azt hiszi, ő az álom-munkahely megtestesítője, de fizetni alig fizet valamit. Szerdán rácsaptam az ajtót és eljöttem, és fel akartam jelenteni hitelrontásért, mert a munkahelyen elég érdekes dolgokat híresztelt rólam, de végül megoldódott minden, mert tegnap amikor bementem a központba felmondani, kaptam egy másik lehetőséget több pénzért, másik üzletben, így nem hiszem, hogy lenne értelme ügyvédhez menni. Tulajdonképpen ez nekem elég, hogy a cég tulajdonosa nem hisz, csak saját magának.
Köszönöm szépen.
Rákeresek a neten.
Szia!
A 13. kerületben van egy fiatal, nagyon kedves, rendes, precíz ügyvédnő: dr. Péter Barbara, munkajog, polgárjog a szakterülete; a pesti árakat nem ismerem és azt sem tudom, hogy ő mennyiért dolgozik. (egy gimibe és egyetemre jártunk)
Én inkább szegedieket, bajaiakat ismerek... de az már elég messze van Pesttől :(
További ajánlott fórumok:
- Ismertek vérprofi válóperes ügyvédet Budapesten?
- Család jogi jogsegély, vagy ajánljatok ügyvédet Budapesten mert már nagyon el vagyok keseredve....
- Tud valaki egy nagyon jó válóperes ügyvédet Budapesten?
- Ingatlan (családon belüli) átirásához keresek Budapesten olcsó ügyvédet. Tudtok valakit?
- SOS családjogban jártas ügyvédet keresek Budapesten! Tud valaki ajánlani?
- Jó válóperes ügyvédet keresek Budapesten