Tud valaki egy nagyon jó válóperes ügyvédet Budapesten? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
dr. Marinics Rolandról (Hegedűs és Marinics Ügyvédi Iroda)van valakinek tapasztalata?
Ezt írigységnek hívják.A többszörösét megkeresi a bírói fizetéseknek.Ráadásul nem egyszerű a stílusa sem.Az eredményessége viszont nem vitatható,és szerintem egy ügyvédnél csak ez számít.
Az én egyik ügyvédem is büntetőbíró volt sokáig Budapesten,és nem lopta be a szívébe magát néhány kollégájának azzal,hogy pályát módosított.
Azt meg nem hiszem,hogy az összes bíró "utálja".:-)
Igen,abszolut a legjobb az ügyvéd a kollégái és,ami még fontosabb a bírók szerint is.
Be ne dőlj a sok médiasztár-ügyvédnek!A bírók is csak mosolyognak rajtuk.
Landes Judit után általában a Palotás család ügyvédeit említik,de P.Ildikóval nekem rossz tapasztalatom volt.
Landes szuper,de le fog csekkolni előtte,hogy szimpatikus vagy-e neki.Nem a pénzed számít nála-hál Istennek!.-))
Tímár Anna
a Szalay utcában van az irodája
nekem 2 válásomnál is ő volt az ügyvéd nagyon rendes és nem túl drága viszont érti a dolgát!
dr. Landes Judit
Tel: 06-1-386-6280
1111 Bp, Bertalan Lajos u. 11.
Sziasztok!
Egy nagyon jó válóperes ügyvédre lenne szükségem Budapesten, lehetőleg a pesti oldalon.
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Ismertek vérprofi válóperes ügyvédet Budapesten?
- Család jogi jogsegély, vagy ajánljatok ügyvédet Budapesten mert már nagyon el vagyok keseredve....
- Megbízható, karakán, bevált, budapesti válóperes ügyvédet keresek!
- Tudnátok ajánlani Fejér megyében, Székesfehérváron jó, sőt nagyon jó válóperes ügyvédet?
- Egy nagyon rámenős, bonyolult válóperes ügyben ügyvédet keresek! Tud valaki ajánlani?
- Jó válóperes ügyvédet keresek Budapesten