Briell-féle püspökkenyér recept

10 dkg aszalt füge
10 dkg aszalt sárgabarack
10 dkg zselés cukor
16 dkg finomliszt
12,5 dkg ráma
15 dkg porcukor
1 cs. van.cukor
4 tojás
A Briell-féle püspökkenyér elkészítési módja:
Összedolgozod, kivajazott, lisztezett őzgerincformában megsütöd. 50-60 perc a sütési ideje. Utána picit hagyod "izzadni", majd rácson kihűtöd. Csokimázzal bevonod és díszíted.
Ha előbb elkészíted sokkal jobb, mert frissen morzsalékos.
Sőt! Annál finomabb, minél tovább áll. :D
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Briell14, 2014. dec. 19. 14:51
A briell-féle püspökkenyér elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.