Borzas eper 2. recept


60 dkg eper
30 dkg porcukor
10 dkg margarin
20 dkg liszt
A Borzas eper 2. elkészítési módja:
-A lisztet, a margarint és a porcukrot tésztává gyúrjuk. -1 órára mélyhűtőbe tesszük. -Az epret félbevágjuk (ha nagyobb, akkor negyedeljük) és egy tűzálló tálba tesszük. -A mélyhűtőből elővett tésztát nagy lyukú reszelőn az eperre reszeljük. -Előmelegített sütőben( 180 fok) 15 perc alatt megsütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Gyors,egyszerű,finom! :)
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: aniani63, 2009. máj. 31. 05:57
A borzas eper 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.