Borzas eper 2. recept

Elkészítési idő 30 perc

A Borzas eper 2. hozzávalói:
60 dkg eper
30 dkg porcukor
10 dkg margarin
20 dkg liszt


A Borzas eper 2. elkészítési módja:
-A lisztet, a margarint és a porcukrot tésztává gyúrjuk. -1 órára mélyhűtőbe tesszük. -Az epret félbevágjuk (ha nagyobb, akkor negyedeljük) és egy tűzálló tálba tesszük. -A mélyhűtőből elővett tésztát nagy lyukú reszelőn az eperre reszeljük. -Előmelegített sütőben( 180 fok) 15 perc alatt megsütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.

Gyors,egyszerű,finom! :)


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A borzas eper 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook