Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kurucpecsenye recept

Kurucpecsenye recept

A Kurucpecsenye hozzávalói:
6 szelet sertéstarja

1 evőkanál mustár
1 késhegynyi törött bors
6 szelet füstölt tarja
1 kávéskanál fűszerpaprika
3 evőkanál liszt
3 evőkanál olaj


A Kurucpecsenye elkészítési módja:
-A tarját kicsontozom,kissé kiverem, megsózom, megkenem mustárral, meghintem borssal. -A hús egyik felére teszem a tarjaszeletet, a másik felét ráhajtom, és hústűvel vagy fogvájóval összetűzöm. -Paprikás lisztbe forgatom, olajjal kikent tepsibe rakom, és forró sütőben pirosra sütöm. -Tört burgonyával körítem. Jól illik hozzá bármilyen savanyúság vagy friss saláta is.

Lehet még sonka+sajt töltelékkel is,így is nagyon finom.Esetleg nyakon önteni főzőtejszínnel,hihetetlenül omlós,puha lesz!


Kategória: Húsételek receptjei


A kurucpecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook