Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bortésztában sült csirkecomb recept

Bortésztában sült csirkecomb recept

A Bortésztában sült csirkecomb hozzávalói:
1 kg csirkecomb
20 dkg liszt
2 dl száraz fehérbor
1 teáskanál worcester szósz
1 evőkanál sültcsirke fűszer
3 tojás

bors
olaj


A Bortésztában sült csirkecomb elkészítési módja:
A combokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. A tojásfehérjét kemény habbá verjük.Mélyebb tálban összedolgozzuk a lisztet a tojássárgákat,a worchester szószt,kevés borsot sót.Apránként felöntjük a borral és lazán beleforgatjuk a tojáshabot. Egyenként belemártjuk a combokat,majd bő olajban,mérsékelt tűzön,fedő nélkül mindkét oldalán megsütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A bortésztában sült csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook