Bortésztában sült csirkecomb recept
A Bortésztában sült csirkecomb hozzávalói:1 kg csirkecomb
20 dkg liszt
2 dl száraz fehérbor
1 teáskanál worcester szósz
1 evőkanál sültcsirke fűszer
3 tojás
só
bors
olaj
A Bortésztában sült csirkecomb elkészítési módja:
A combokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. A tojásfehérjét kemény habbá verjük.Mélyebb tálban összedolgozzuk a lisztet a tojássárgákat,a worchester szószt,kevés borsot sót.Apránként felöntjük a borral és lazán beleforgatjuk a tojáshabot. Egyenként belemártjuk a combokat,majd bő olajban,mérsékelt tűzön,fedő nélkül mindkét oldalán megsütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2015. márc. 27. 23:55
A bortésztában sült csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.