Borsós egytál recept
A Borsós egytál hozzávalói:1 kg zöldborsó
1 konzerv kukorica
30 dkg zöldbab
2 paradicsom
1 leveskocka
1 fej vöröshagyma
olaj
só
bors
A Borsós egytál elkészítési módja:
A megtisztított zöldbabot feldaraboljuk és sós vízben előfőzzük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a kifejtett zöldborsót. Bármilyen leveskockával ízesített vízzel felengedve 10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot, a lehéjazott, feldarabolt paradicsomot és puhára pároljuk. Végül leve nélkül beleöntjük a kukoricát. Frissen vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2009. okt. 21. 09:19
A borsós egytál elkészítési módja és hozzávalói.