Borsodi emberkék gyertek dumcsizni:) (beszélgetés)
akkor jó hétvégéd volt neked is..:)
na és mire jutottál?
Nekem is jó volt,szombaton apum bnőjének volt a szülinapja azt ünnepeltük apumékkal meg barátommal.evés,ivás...stb:)
tegnap meg kimentünk a kertünkbe napozni meg bográcsozni,csak barátom ment éjszakára dolgozni (6ra) és hamar be kellett fejezni a dolgot.:S de ettől függetlenül naon jó volt az egész 7vége.
most meg azon filózok h hova kéne menni még nyaralni?!szeptember eleje,közepe felé.akár külföld is,ha van olcsó(bb)
:D
hát nagyon-nagyon jóó volt..:) pihentünk, koncerteztünk, wellnesseztünk, napoztunk, ettünk, ittunk, aludtunk..:D
A fejem rákvörös, fáj is, az lesz a szép, ha lehámlik.:D egyébként meg is jegyezték, hogy cigánylány lettem:P:D
neked hogy telt a hétvége?
na és miujs?:)
milyen volt gergelyuborkán?:D
barcikai vagyok még egy rövidke ideig:)
nemsokára költözünk falura..:))
volt 1 egy napos szünet... ugy volt h átgondolom h hogyan is legyen,de tegnap egy probléma kapcsán átszaladt..és nem mondtam neki nemet, h ne maradhasson.
1 próbát am is mindenképpen megért vna a kapcsolatunk...
főleg h már megvan a tippünk h mitől lehet ez a hangulatingadozás...
köszöni szépen :)
jaja.. bár monjuk azt se szeretem amikor 1000 irnak egyzserre és azt se toom kire figyeljek!?:))
megnéztem, tényleg cuki, aranyos a frizkója..:D:)
szerintem csak ideiglenesen vagyunk ketten, biztos visszatérnek még..:D remélem.:P
spánielem van, van is az adatlapomba róla 1 kép,haláli jó fej:D
nah akkor neked is jo lessz a hnap.:) 7végén én se naon toom h merre leszek,de 1-1órára biztos felnézek majd.
majd várunk akkor vissza, várunk v várlak.:D
nem toom jár-e még ide vki rajtadmeg rajtam kivül?!:D
milyen kutyád van?:)
én holnap megye barátommal Gergelyiugornyára, ott fogunk iszogatni, napozni, koncertezni, enni.(nesze neked diéta):P:) vasárnap jövünk haza. úgyhogy ha nem leszek a hétvégén az azért lesz, de ne felejtsetek el, visszajövök.:)
hát ma szerintem semmittevés ezerrel.. tegnap olyan 4körül ittam kávét, és éjszaka egyszerűen nem tudtam aludni. 1-től, negyed3-ig aludtam, aztán képtelen voltam visszaaludni.:D uh úgy döntöttem reggel, hogy elmegyek futni, aztán zuhiztam, ledőltem kicsit, de csak egy órácskát tudtam aludni, szerintem majd délutánra fogok kidőlni...este meg megyek barátnőzni.:)
Te mit tervezel mára?
Nah és miujs?:)
Mivel telik a nap?
Bocsesz lányok, tegnap ahogy elinditottam a fórumot,zárnom kellett a boltba mert még mennem kellett kutyus pórázt venni,és este meg alig jutottam a géphez,ahogy barátom betoppant.:))
Remélem azért még ir majd ide vki.:( :)
Bocsi, hogy nem írtam, csak hívott a barátnőm :)
Szóval a túlsúlyt én sem nagyon hiszem el, de az összes orvos ezzel csesztet.
További ajánlott fórumok:
- Alszanak a gyerekek? Unatkozol? Anyukák! Gyertek dumcsizni!
- Azért fórumozok, mert keresem a hasonló gondolkodású emberkéket.
- Debreceni környéki anyukák van kedvetek ismerkedni, dumcsizni?
- 1986-osok gyertek dumcsizni! :)
- 8-12 évesek szülei gyeretek dumcsizni!
- Lenne-e kedve valakinek velem MSN-en dumcsizni?