1986-osok gyertek dumcsizni! :) (beszélgetés)
Hát, ahogy látom majdnem mindenkinek ugyan arról szól az élete! :)
Jó tudni ezt, hogy nem vagyok egyedül!
Kinek mennyi idő után sikerült a baba?
Sziasztok! Én 2 éve vagyok együtt a párommal, 15 éve élünk együtt albiba. Eddig minden aránylag jól ment, de az utóbbi hónap egy kicsit bonyolult.
Idén belekezdtünk egy vállalkozásba, nyitottunk egy sörözőt. Én mellékállásba dolgozok rajta/benne. Egyébként menedzserasszisztens vagyok. A nyarat kivéve aerobikozok, barátnőzök, bulizok... pihenek, mert mostanába a munka sok energiát elvesz. De szeretek sütni-főzni is :-) Nyáron strand, télen jégkori. Egyébkét szeretnék már én is családod, gyerkőcöket, de csakis esküvő után... viszont jelenleg a kapcsolatom is labilis, úgyhogy ez még várat magára :-S
Zalán :)
én is megyek...
jó éjt!
Gondoltam, hogy ezt akartad írni! :)
Hogy hívják a cseppedet?
Ezt a véletlent! :)
Tök jó!
:D :D :D
vagyis 5 éve lakunk együtt...:)
este már nem vagyok képben, most altattam el a lurkóm :)
tyűűűűű, micsoda hasonlóság: én 5 éve vagyok a párommal, 9 éve vagyunk együtt és 3 éve házasok :DDDD
ja és végeztem egy műkörömépítő tanfolyamot
Sok sikert a babaprojekthez, szorítok!!!
Én a párommal már 5éve élek együtt! 9éve alkotunk egy párt és 3éve házasok vagyunk! :)
Babaprojekten keményen dolgozunk! :) Eddig sikertelenül! (2006óta)
Jelenleg postán dolgozom, ides-tova 6éve! Most fogok menni suliba, egy mükörömépitő suliba! :)
sziasztok!
én jelenleg itthon vagyok a 14 hós kisfiammal, és hát mondanom se kell, rendesen kitölti az időmet a vele való foglalkozás, és persze a házbeli és házkörüli teendők :D
Gratula a sulikhoz! :) És a kicsi lányhoz is! :) Hogy hívják?
Sok sikert a fogyi-projekthez! :)
Helló!
Én a Párommal élek december óta, amit már nagyon régen vártam és Ő is. :) Esküvőnk még nem volt, de én már nagyon szeretnék (Ő is:) ), és mostanában nagyon sokat jár a fejemben egy baba. Ha jönne, akkor jöjjön... :) Beindult bennem az anyai ösztön. :)
Én a helyi önkormányzatnál dolgozok, remélem még fogok is sokáig.
Napi menetrend: reggel fél 8-ra itt helyben munka 4-ig, bolt, főzés, kis pakolás, net...ilyenek.
Jelen. :-)
Én elvégeztem már egy fősulit, most csinálom a 2.-at levelezőn. Dolgoztam 4 évet és jelenleg itthon vagyok a 11 hónapos kislányommal.
Célom: Szeretnék a lehető legjobb Anyuka és Feleség lenni, mindemellett Nőnek maradni. Most fut a fogyi-projekt. :-)
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok mivel telik a Ti napotok! :)
Mi foglalkoztat Titeket....család, munka, iskola???