Bobbi shoes gyerekcipőkről tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
a szandál amit vettem a fiamnak játszósnak az szerencsére teljesen lapos,sajnos már az olcsóbbakba is beletesznek egy random méretű és kemémységű harántemelést,nehéz olyat találni amiben nincs...
zárt cipőket nem néztem még ebből a márkából.
Sziasztok!
Nálunk is aktuális az olcsóbb szandi-cipő kérdés.
A bobby-nak vann a talpában emelés, vagy teljesen lapos?
Nekem a gyógytornász mondta, hogy két-három éves korig ne legyen se harántemelés, se sarokdöntés a cipőben, addig maguknak korrigálnak, utána lehet majd hordani ezt-azt, ha gond lenne. Ezért gondoltam sétákhoz az elefantent, vagy a baren-schuhe-t, mert bőr, és jónak tűnő cipők. De a játszótérre, vagy a szüleimnél a kertbe, oda valami olcsóbb szandit gondoltam nyárra.
Mondjuk, ha már ovisok vagytok, gondolom orvos javasolta a supináló cipőt. Egyébként abból melyiket? Salus, Szamos? Engem érdekelne, hogy abból is melyik válik be. Siestakat nagyon lehúzzák.
Jesszusss, ott kaptam volna szívbajt.
Nálunk:
Vagy egy "szép cipő" - ebben megyünk-jövünk oviba, egyéb programokra.
Vagy egy játszó cipő itthon - ez egy elnyüstölt "szép-cipő" - vagy egy kínaiban vett szandál, vászoncipő.
Oviba egy játszó cipő - kínais szandi, vászoncipő
Oviba egy iszonyú drága supinált talpú cipő, mivel ebben van a legtöbbet.
Itthon vastag zokni.
A méretváltás egy vagyon.
Egyébként a Deichmanos Bobbi shoes nagyon jó. A szép cipő most is az :-). Két hete vettük. A nyári szandi is Bobbi shoes lesz :-).
D..mann-ban láttam ilyen cipőket, mi eddig a DM-os drágább márkákat vettük, de váltószandinak, nyári zárt cipőnek gondoltam ezt a fajtát, mert árban fele, sőt akár harmada, negyede is a drágább cipőknek.
Véleményeket, tapasztalatokat várok! Köszönöm.