Ha még figyeli valaki:-)döntöttem és ma megvettük az őszi cipőt és az ovis szandit a supy+-nál nekem nagyon meggyőző volt amit ott mondtak remélem jol választottunk és anyagilag sem volt vészes 15 volt a kettő...
A fiamnak az orvos írt fel bedőlő bokára Salus cipőt. Fél éve van a lábán, de már úgy néz ki, mint aki végig focizta az évet benne - pedig csak benti cipő! A bokája semmit se változott, pedig méretre lett gyártatva.
Most én Supy+-t vettem, ugyanúgy supináló talpú 8.500Ft-ért, az a bölcsis benti cipője. Itthon meg van a Salus, ami még jó rá. Most 17.500Ft-ért vehettem volna ugyanúgy Salus cipőt (ez tavaly még receptre 5.300Ft, utángyártva 12.500Ft!!) a lábára igazítva.
Mi a Supy plusszon gondolkozunk csak annyi féle van hogy nem tudom melyik lenne a legjobb,az oviba is ilyen szandit szeretnék venni neki hiszen ott van a legtöbbet a lábán...
Nekem a dr.Hu -t ajánlották meg supy+ jövő héten szerdán megyünk egy rendelőbe ott megnézik a kicsi lábát ,,majd írok mit mondtak ,nekem a Salus olyan idomtalannak tűnik,és nem elég magas a lábfeje,de próba után majd írok!