Supinált Supi+, Salus gyerekcipők boltot keresek (beszélgetés)
Szia!
Mi Miskolcon lakunk, itt a legtöbb bababoltban árulnak Dr. Leót. A következő linken rendelhetsz is, de rajta vannak a Budapesti boltok is, ahol kaphatóak. Az én gyerekeim is ezt a márkát hordják, meg vagyok vele elégedve.
Üdv.: Enikő
Szia!
Szerintem előbb mutasd be ortopédián ( a háziorvosunk ítra a beutalót a Heim Pálba, ott pedig időpontot kellett kérni, 6 hét múlva "már" mehettünk is, aztán ha kell csináltass cipőt. Mi tavaly decemberben csináltattunk átmeneti cipőt, 10.000,-Ft-ba került receptre (évente 1-et írhatnak így fel). Főleg vidéken nehéz találni supinál betétes cipőt, a gyereket meg nem akarja végignyúzni az Anya Budapestországon, amíg megtalálja a megfelelő cipőt. A dokink még a Dr Leot is javasolta, de ilyet sem találok a környéken. Előbb botlik az ember ortopéd cipészbe, pedig az sincs sok. Az eredmény eddig nekünk is nulla, de a doki szerint 8-9 éves koráig kell ilyen cipőt hordania ( most 2 éves, úgyhogy még nem adtam fel. És persze nyáron nem tudtam mezítláb járatni sokat ( folyamatosan építkezünk..)
Köszi, találtam pár dolgot, de csak párat. Nincs túl sok lehetőség.
nem sokat ér??? ez nem valami bíztató!!!
Ha beírod a google-ba tuti kiad egy jó pár üzletet;)
Vélemény...Máté az első lépések óta Salus cipőt hord, és olyan lúdtalpa van, hogy az már nem is lúdtalp, hanem egy egész liba farm...:(
Szerintem nem sokat érnek.
Sziasztok! Aki használ ilyet és tudja, hogy hol lehet budapesten jó választékot találni az légyszi írjon. Köszönöm.
Vélemények is jöhetnek persze!
További ajánlott fórumok:
- Minden, amit a gyerekcipőkről tudni érdemes
- Milyen gyerekcipő márkát válasszak?
- Wink gyerekcipők?
- Bobbi shoes gyerekcipőkről tapasztalatok?
- SUPY vagy SUPY+ ismeri valaki ezeket a gyerekcipőket melyik a jobb, tapasztalat?
- Hol lehet Budapesten jó áron, jó gyerekcipőket kapni? (Pl. Siesta, Dr Batz, Asso, Dr. Leo és társai)