Bizsumániások :-) Ti miben tároljátok őket? (beszélgetés)
Én innen vettem magamnak tartókat:
Van lánc-és karkötőállványom,3 szintes és forgatható,mióta ezen tárolom őket,átlátható és semmi nem gubancolódik.Fülbevalós állványom is van,az is forog,bedugósakat tartom rajta,ezt is nagyon szeretem,átlátom és rendben vannak,nem tekerednek,csavarodnak egymásra,szerintem nagyon praktikusak és nem utolsósorban mutatósak is.Gyűrűtálcám is van,azt szintén innen rendeltem,abban gyűrűket és bedugós fülbevalókat tartok.
Remélem tudtam segíteni ezzel!
a nyakláncokat hungarocell táblán,ami le lett fújva bronzra és kis szines tüskékkel raktam fel
fülbevalóim női alakú ékszertartón,olyan 800.-ért vettem teszveszen-ezen vannak a kedvencek
de 1 csomó dobozba van össze keverve
Én ilyen fonott kosárkákban tartom,de a fülik mindig beakadnak,épp ma cincáltam szét az egyik kedvenc RÓZSASZÍN fülimet,nagyon mérges vagyok,akkor sírni is tudtam volna Érte :-)
Ma akartam venni ilyen hercegnőt,amit bizsbultban árulnak és rá lehet aggatni,de hát olyan kicsi volt,h abból nekem kéne vagy 6-7db.
Milyen az a bizsufa?:-)
A falon van 2 db nagyméretű faliújság( hirdetőtábla szerűség )
Ott tárolom 125 darab és 3 fél fülbevalóimat, ill.nyakláncaimat.:-)
bögrefán
:-)))
Nem bizsu, féldrágakő mániás vagyok. ☺
Az apróbbat egy bögrében, a nyakláncokat meg felakasztottam az éjjel lámpa díszes üvegére.
Nagyon klassz!
Nekem legalábbis bejön, meg praktikus is. ;)
Az évek során szerintem több 100 füli,nyaklánc és karkötőm gyűlt fel.
Érdekelne,hogy ti miben tartjátok őket,hogy tároljátok?
További ajánlott fórumok:
- Ti mit csináltok, hogy a porcukor ne kövüljön bele az üvegbe, amiben tároljátok?
- Ti, hogyan tároljátok a bizsu nyakláncokat? (Ha nem 1-2 db-ról van szó.)
- Hogy tároljátok a cipőket?
- Miben tároljátok a gyerek játékait úgy, hogy ne foglaljon sok helyet, és még valahogy ki is nézzen a szobájába?
- Ti hol tároljátok a babakocsit?
- Hogyan tároljátok a húst a hűtőben, ha csak másnap akarjátok felhasználni?