Ti, hogyan tároljátok a bizsu nyakláncokat? (Ha nem 1-2 db-ról van szó.) (beszélgetés)
Szia!:-)
Én is bögretartó fán tartom, abszolút praktikus :-) szép napot! Üdv.Angéla
A fürdőszobában van 1 szekrény, amiben több polc is van. A polcok elejére csináltam olyat, hogy vastagabb gumit (bugyigumi) kihúztam, 3 helyen (elején, végén, közepén) megtűztem rajszeggel. Azokra szoktam felrakni a fülbevalókat. Egy másik polc elejére gombostűket szúrtam, azon tartom a nyakláncokat.
De már régen vettem és azóta a lomosba pihen.De papírboltba biztos van több méret,de sztem nem éri meg olyan nagyon hatalmasat venni.Mondjuk én már elterveztem h az oldalát kidíszítem.:P
és ez ilyen méter szer méteres ugye?
Én úgy emlékszek,hogy papír írószer boltba vettem,de lehet tescoba is van...vagy hobby boltba:)
és hol lehet venni ilyet?
Ez aranyos lehet:)
Végülis én anyum a problémájára keresem a megoldást,holnap meg is csinálom azt a fatáblás variációt.:)
hu ez nagyon jo ezt lehet én is megprobálom mert a szerszámos láda már csurig van
huu végre az én támám
olyan sok van...képzeld én a metroban vettem szerszámos ládát de ilyen vagányat fémes és kinyitod elmegy jobbra és balra is..nagyon sok fér bele
5ooo körül van
én is így hívtam a korábbi hsz-ban :) szerintem van ilyen szó :)
Igen,jónak tűnik.:)
Első körbe kipróbálom ezt a táblás dolgot,és netán ha leszakad vagy vmi lesz,akkor maradok az ékszerfánál.:)
hugomnak van, elég praktikus.
:)
Megtaláltam.Ilyesmit képzeltem el én is.
:)
ööö, nem biztos, hogy így megtalálod, mert csak én hívom így.
Egy sima fa rúd, kis ágakkal.
Nekem is ez van, csak én több soron damilt feszítettem ki rá (főleg a fülbevalóknak), az alján meg gombostűk vannak beszúrva a nyakláncoknak.
Huh..de jó,jobbnál jobb ötletek.:)
Köszönöm.
Pont van itthon egy ilyen falitáblám. :D
Nekem egy bögretartó fára vannak felakasztva. Van hat karja (eredetileg 6 bögrének),forgatható. Én szeretem.
ezt nagyon egyszerre irtuk:)
a bnőmnek ugy van,hogy van egy parafa táblája a falon,azaz Falitábla:))),és arra akasztgatja szines tűkkel.És jól is néz ki,esküszöm.És egy ilyen tábla max 1000ft.
A lányomnak egy hungarocell lap van bevonva díszpapírral, abba gombostűket szurkált és arra van ráaggatva minden....
Megnézem már milyen az az "ékszerfa". :)
Ez tényleg jó,csak az a baj,hogy nálam egy köpésnyi hely sincs.:D
Valami falra akasztható valamire gondoltam vagy végső esetben akkor amit eddig írtatatok kosárka.:)
ékszeres dobozban egyenlőre, de már lehet kapni "ékszerfát" én majd azon szeretném tárolni őket.
én egy nagy fonott kosárkában:)
amit még nagyon szépnek találok, az az ékszerfa, de amennyi fülbevalóm meg biszbaszom van, nekem egy komplett erdő kéne :))
nekem egy ilyesmiben vannak:
[link]
a fürdőben.
További ajánlott fórumok: