Miben tároljátok a gyerek játékait úgy, hogy ne foglaljon sok helyet, és még valahogy ki is nézzen a szobájába? (tudásbázis)
Nálunk is hálós tartó van. Pár száz forint, sok színben kapható (100 forintos boltokban pl). Igaz, a használattól viszonylag hamar kiszakadnak, de nem sajnálom, mert nem drága. Az elhasználtak jók az erkélyre, kertbe, stb.
Nálunk amikor elérte a pakolós korszakát a lányom, akkor kapott egy alsó szekrényt tele törölközőkkel meg vasalni valókkal, azt engedtem neki kipakolni, mert nem volt baj, ha csak úgy vissza van gyűrve minden. A többi szekrényajtót lekötöztem. Ezen az egyen jól ki tudta élni magát :)
De tényleg szoktatni kell arra, hogy -képességeinek megfelelően- vissza is pakoljon.
óhatatlan hogy szétdobálja a dolgokat, hamar rá kell vezetni hogy ő is pakolásszon vissza és akkor nem lesz káosz.
A lányom most 7 hós, már mászik de a szobában csak az egyik sarokban játszik (plédet tettem le ott vannak a játékok) a többit mászásra használja.
az a sarok nappal káosz, de maga a szoba nem szerencsére :)
Mi ilyen hálós szennyestartót vettünk, nagyon jópofák vannak belőle.
de ezek a dobozok amiket ti írtok is nagyon jók :)
ja és nekem a kiságy alatt is vannak tárolók: keményebb anyagból van, az alján mégkeményebb, és könnyen összecsukható ha éppen nem használjuk.
Mi ikeában vettünk nagyon cuki kis tárolót, olyan, mint egy kincsesláda, és nem is drága!
Hatalmas, rengeteg játék belefér!
További ajánlott fórumok:
- 1, 5 éves fiam egész nap mellettem van, nem hajlandó a szobájában játszani. Mit tegyek?
- Van-e a gyermeked szobájába televízió és/vagy számítógép?
- Másnál is a panel lakás nagy szobájában alszik a 2, 5-3 stb éves gyerek?
- Meleg vagy hideg párásítót érdemes használni a baba szobájában?
- Mikor tegyük a saját szobájába a gyereket éjszakára?
- Ti mit csináltok, hogy a porcukor ne kövüljön bele az üvegbe, amiben tároljátok?