BioHair Hajvágószalon. Volt már valaki ilyen üzletben? (tudásbázis)
Én 4 alkalommal voltam, 4 fodrásznál. Mivel évekig rövid hajat hordtam, így a stílusomat kerestem, szabad kezet adtam az akkor már megnövesztett hajamhoz.
Mindegyik fodrásznő korrekt, minőségi munkát végzett, elmagyarázták, mit terveznek belőle vágni, mik az előnyei, esetleg hátrányai az adott frizunak. Mind a néggyel nagyon elégedett voltam, haj szempontjából most a legutóbbi a legelőnyösebb. Én megmaradok ennél a szalonnál. (Érd, Stop Shop.)
Amúgy azzal sem értek egyet, hogy ilyen fodrászatba a kezdők mennek. Itt a többség közép korosztály volt, minden alkalommal negyvenes hölgyek vágtak, szakmailag felkészültek. Nem mindenki akar vállalkozó lenni, nem olyan nagy buli az.
Én a Wesselényi-Nagykörút sarkán lévő szalonba járok évente 2* festés töredezett részek levágása.
Meg vagyok elégedve bár mostani alkalommal érdekes volt :D Tudni kell hozzá hogy melíroztatni szoktam
szőke csíkokat szoktam kérni az alapszín pedig tűzvörös. Akihez kerültem kérdezi hogy az egészet vörösre akarom?:D mondom hogy nem szeretnék bele melír csíkokat hát ő akkor átad másnak mert ő nem tudja így :D így a régi megszokott kezekbe kerültem neki nem kellett elmagyarázni mit is szeretnék. Ezért elégedetten távoztam.
Sajnos a sajat fodraszomnal, ahova jarok nem volt idopont, de surgosen szuksegem volt hajfelfrissitesre, igy az Auchanban mukodo bio hajvagdaba tertem be, sajnos. A keresem csak annyi volt, frissitsek fel a toredezett hajvegeket, azt hiszem ez nem nehez keres egy hajvagdaban. A derekig ero hajambol kisse vall ala ero lett. Borzasztoan tepte kifesuleskor es vagaskor is, amit hiaba jeleztem neki..
A beszaritaskor kerdezte milyen legyen, mondtam, lehetne loknis...a korkefet beleforgatta a hajba, visszafele is tekerte vele (amit, ha valaki kisse ert a hajhoz ezt tilos)-tehat ujra szanaszet tepte a hajamat.
A hajvagasnal a vegeket csak siman elvagta, igy sehol nem all egybe az egesz.
A hajam hullamos voltara hivatkozott, hogy azert muszaly igy megtepazni a hajam.
Mindenesetre, ha valaki keri privatban elkuldom a nevet a fodrasznak, akit nem igazan tudok ajanlani hosszu hajuaknak.
Nekem errol a fodraszrol ez a velemenyem, a tobbiek, akik itt dolgoznak nem tudok velemenyt alkotni.
Meg a heten helyrehozatom ezt a rombolast a megszokott helyen.
Az a véleményem, hogy a fodrászokat futószalagon képezik. Megtanulják az alapokat, aztán bedobják őket a mélyvízbe.
A maradék pedig elmegy egy ilyen Bio hajvágószalonba, a tanultak szerint levágja a hajadat, s utána nem győzöl fohászkodni, hogy csak nőjjön meg mielőbb egy kicsit, hogy ha több pénzed lesz, elmenj a 20 éve bevált mesterfodrászodhoz.
Sajnos, nem tehetem meg, hogy havonta 10 ezer forintért frizurát csináltassak. A festést magam is meg tudom csinálni, de ha már elmegyek fodrászhoz, nem akarok otthon pepecselni vele.
Ez a frizura fésülhető, igazítható később is. Miért? Mert megtanulták rendesen a hajvágást és nem kezdő szinten. A minőséget mindenhol meg kell fizetni.
Aki azt szeretné, hogy csak rövidebb legyen a haja, nem biztos, hogy a Bio hajfodrászatba kéne mennie. Levágják, de semmi formája nincs. Fantáziátlan. Pedig én nem vagyok már fiatal, de a frizurámra igényes voltam mindig.
Összegezve: soha többet nem megyek Bio Hajvágószalonba. Szalon????? Nevetséges!
Sziasztok!
Végzős hallgatóként a szakdolgozatomat készítem marketing témában, és ehhez végzek egy felmérést a BioHair szalonokkal kapcsolatban. Hálás lennék, ha válaszolna néhány rövid kérdésemre.
A kérdőív kitöltése önkéntes.
Üdvözlettel:
Tamás
Sziasztok!
Én a Mester utcai üzletben jártam néhányszor és vegyesek a tapasztalataim. Nagyon jó a koncepció, hogy gyors, nem kell bejelentkezni és csak azt kapom amit kérek. De azt hogy az ott dolgozó 5 fodrászból kihez kerülök azt nem én választom. Aki legutóbb vágta a hajamat, éppen nem végzett jó munkát. Az még hagyján, hogy a végeredmény alig hasonlított a fotóra amit vittem, centikkel hosszabb maradt pedig konkrétan megmutattam meddig vágja. Mikor a végén megkérdezte hogy tetszik és szóvá tettem hogy hosszú, affektálva visszakérdezett, hogy "most kezdjük elölről"? Hát erre mit mondjak...
Ja és egyszer voltam beszáríttatni a hajam, a biohajlakk nagyon trendi, de semmit nem tart.
Szóval jó a szalon ha csak hajat vágatni akarsz és szerencséd van az éppen felszabaduló fodrásszal.
Sziasztok!
Hetek óta próbálom rászánni magam ,hogy elmenjek egy ilyen szalonba ,de ma végre megtettem és nagyon nagyon örülök neki ,mert a hajam gyönyörű lett!!!
Hosszú hajam van ,még mindig- miután elmentem is csak szebb:))))))
A fodrászt akinél voltam Kelemen Ágnesnek hívják ,kedves ,türelemes és nem csak meghallgatott hanem pontosan azt csinálta amit kértem.
A recepciós hölgy is nagyon segítőkész volt és a hajmosó lány úgy fésülte ki a hajam ,hogy meg se éreztem nem húzta nem tépte.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a Rákóczi úti szalont , én elég bizalmatlan ember vagyok ,de ez egy kellemes csalódás volt.
Beatrix
Köszi :)
Ma voltam a XI. kerületiben. Tényleg jó, ezentúl is oda fogok járni. Kár, hogy olyan drágák a samponok, beneveznék egy sampon+balzsamra :D
Szia!
Én már voltam az Urániánál lévőben is, meg a Sugárnál (Örs vezér tér) is. Szerintem jó fodrászat. A legjobb benne az, hogy nem kell várni, bejelentkezni és olcsó. Én a hosszú hajamat vágattam le ott vállig érőre és kivasaltattam, ez került 2.200 ft-ba. Szóval, nem pénz. És jól megcsinálták. Kultúrált a környezet is, ráadásul ösztönöznek is, ha 4x elmész vágatni, utána ajándék fejmasszázst kapsz. Érdemes kipróbálni :)
Sziasztok!
Volt már valaki egy ilyen üzletben? Tényleg "más", mint a többi fodrászat?
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amitől egy üzletben ideges leszel?
- Biohair hajvágószalnok. Vélemények? Akik már próbálták.
- Klier vagy a BioHair Hajvágószalon jobb?
- Bio Hair hajvágószalon
- Dolgozott már vki ruházati üzletben? Mint kezdő dolgozó (nem diák) mik voltak a feladatai?
- Melyik üzletben találok Co & Co körömlakkot? A Rossmannban volt egy ideig, aztán eltűnt.