Biohair hajvágószalnok. Vélemények? Akik már próbálták. (tudásbázis)
Sziasztok!
Végzős hallgatóként a szakdolgozatomat készítem marketing témában, és ehhez végzek egy felmérést a BioHair szalonokkal kapcsolatban. Hálás lennék, ha válaszolna néhány rövid kérdésemre.
A kérdőív kitöltése önkéntes.
Üdvözlettel:
Tamás
Én kétszer voltam ilyen helyeken
Először tragikusan sikerült, másodszor meg már nem akartam a szememnek se hinni:)
Nézelődtem közben és úgy láttam, hogy a többi páciens se járt sokkal jobban mint én.
Második alkalommal már fizetni se nagyon akartam, de végül nem volt kedvem kiverni a balhét.
Húúúú, ez ijesztően hangzik! :S
Az a lány akinél én voltam,ő nagyon lassú volt. Miközben dolgozott azon gondolkodtam, hogy biztos nemrég fejezhette be a sulit. Na, ezek szerint valami gyorstalpalót.
Hú, az durva különbség.
Én is szemezek velük, mert nincs Pesten fodrászom és elég kiszámíthatatlan a szabadidőm előre.
SZia! Én kedden próbáltam.
Tetszeik, hogy nem kell előre időpontot kérni, és árban is elfogadható. Ami nem tetszett, az független a szalontól;
Szokás szerint az üzletben nem mutatják meg hátul a hajat. Amikor hazamentem, otthon megnéztem, hogy milyen lett, és láttam, hogy bal oldalon kb. 3cm-rel hosszabb a hajam, mint a jobb oldalon.
Most mehetek vissza mégegyszer. :(
További ajánlott fórumok:
- BioHair Hajvágószalon. Volt már valaki ilyen üzletben?
- Irjanak azok akik kipróbálták már a Mónika 13 napos diétáját, és mit tapasztaltak?
- Egri Biohair fodrászatról kinek mi a véleménye, ki járt ott?
- Klier vagy a BioHair Hajvágószalon jobb?
- Bio Hair hajvágószalon
- Ismeri valaki? A BioHair-ben dolgozott 2-3 éve: teltkarcsú, rövid göndör hajú fodrász lány?