Dolgozott már vki ruházati üzletben? Mint kezdő dolgozó (nem diák) mik voltak a feladatai? (tudásbázis)
5. cica0416 (válaszként erre: 3. - C7f2735df5)
2013. márc. 26. 09:46
Köszi neked is.
Mondjuk én lassan 2 éve vagyok munkanélküli,ma megyek interjúra..ha felvesznek azért örülök majd. :)
4. cica0416 (válaszként erre: 2. - Roza Lee)
2013. márc. 26. 09:43
Köszi.
Élelmiszer üzletben dolgoztam már,de ruházatiban még nem.
Szóval akkor nem nagy ördöngösség?
3. c7f2735df5
2013. márc. 26. 09:43
A rkatárat 120x átrendezni egy nap, kávéért rohangálni a főnöknek, a 3 üzlete között ingázni és emellett persze a lehető legtöbb ruhát eladni..:( úúútáltam..
2. Roza Lee
2013. márc. 26. 09:36
Szia!Én dolgoztam.Én pont akkor kezdtem,amikor új árúk jöttek,úgyhogy azokat pakoltam ki,válogadtam.A többi napon jóformán csak álltam a ruhák közt,ha bejött a vevő,akkor segítettem neki.
1. cica0416
2013. márc. 26. 09:33
Dolgozott már vki ruházati üzletben? Mint kezdő dolgozó (nem diák) mik voltak a feladatai?
További ajánlott fórumok:
- Nyudíj mellett dolgozott anyukám, ma megszűnt a munkahelye. Kaphat munkanélkülit?
- Ausztráiban aki dolgozott, vagy kint él, milyen lehetőségek vannak egy magyar számára, ha kint szeretne dolgozni?
- A párom kinn van külföldön, minden nap beszélünk. Tegnap nem dolgozott, a telefonja mégis egész nap ki volt kapcsolva.
- Felmondhat a munkáltató olyan munkavállalónak, aki nem sokat beszél a munkahelyen, de a feladatait elvégzi?
- Valaki dolgozott műkörmösként a terhesség alatt?
- Nincs meg véletlenül valakinek a Ruházati eladó kidolgozott tételsor?