Beszakadt a körmöm. Mit tegyek? (tudásbázis)
A teljes alkaromat, kb 30 cm hosszon. Az összes körmével. (Vagy karmájával? Melyik a helyes? Nem vagyok nagy biológus. Sem virológus, hogy a coronavírus témaköréhez is hozzászóljak. :D ) Volt vagy 3 párhuzamos véres csík. Gyönyörű látvány volt!
Kielégítő a válaszom? :D
részemről a téma lezárva,azt csinál a körmével amit akar,ha tegnap óta,még le sem fertőtlenitette,
itt a vége, ennyi,
ugye most nem kötekedésképpen irod ezeket,mert teljesen olyan szinezete van,én nem látom a körmödet hogy milyen,
mondtam,ha lejött,vérzik,fáj, mutasd meg orvosnak,majd ő tudja mi legyen,
ennyi,
na igen,persze mindent lehet a párom is igy szokta,csakhogy egyszer sikerült úgy felsérteni a kezét,hogy feldagadt,mondom csak megkéne mutatni hozzáértőnek,a válasz majd elmúlik,
meglátták a barátai akik mentősök,már szúrták is a tetanuszt, mondván ,,,hülye vagy?mért nem jöttél hamarabb,,,
azért abban egyezzünk meg,ha valami úgy néz ki mint a helikopter,akkor az helikopter,
Én ilyen esetben rutinszerűen lemosom csapvízzel, hagyom jó sokáig vérzeni.
Bocs, hogy ezt és így írom, de be is lehet kapni, a nyál is fertőtlenít. Ja, vagy lábujjköröm? Az már yogamutatmány.
hát,én meg ugyi lányként,de ha eszembe jut miket csináltunk,hát idegbajt kapnék ha az unokáim most olyanokat csinálnának,
na de minden kornak megvan a maga szépsége,meg veszélye,
azért ha csúnya az a köröm inkább lássa hozzáértő,mint hogy baj legyen,
Réngeteg kisebb sérülésem volt életemben. Ugye fiúként nyőltem fel, indián regényeket olvastunk, harcost játszottunk. Ütések, plezúrok értek. Ettől éreztük többnek magunkat! A körmöm is beszakadt párszor. Jaj, egyszer gyújtóshasogatás közben fele hüvelykujjkörmömet lecsaptam balthával! Tetanuszt akkor kaptam már felnőttként amikor a macskánkat állatorvashoz akartam vinn' és be akartam szegényt gyömöszölni a hogy is nevezik, a hordketrecbe. Végig karmolt könyöktől csiklóig! Na, akkor feleségem tanácsára elmentem a körzeti orvosomhoz. Ő magyarázta el, hogy a möcskát a grabancánál (hátul a nyakán a bűrt) fogva kell beletenni a szütyőbe. A macska következésképpen megúszta az állatorvost, elszaladt.
Természetesen fórumindítúnk tegyen a saját belátása szerint, a lelki nyugalom nagyon fontos! A legfontosabb!
én a sebészetre mentem,rögtön adtak tetanuszt,mert földdel érintkezett,
fertőtlenitetted valamivel?
További ajánlott fórumok:
- A körömlakk alatt besárgult a körmöm a lábamon! Mit tegyek, hogy újra szép legyen?
- Műköröm után nem jött rendbe a körmöm, már egy éve. Mit tegyek?
- Felér foltok jelentek meg a körmömön, a végein hámlik, és nagyon törékeny. Mit tegyek?
- Durván, hús alatt beszakadt körömmel mit lehet tenni?
- Begyulladt a nagylábujjam, mert bevágtam a körmöm, mit tegyek?
- Perforáció mentén félig beszakadt csekket elfogadják a postán?