Durván, hús alatt beszakadt körömmel mit lehet tenni? (tudásbázis)
A lényeg, hogy ne menjen alá szennyeződés ne akadjon el semmiben! Vigyázz rá nagyon! Ha mosod le majd lemosóval, készülj fel, lehet hogy csípni fog!
Szép estét! :)
Ja, és kérlek az előttem lévő óváson és vigyázáson kívül kapott "jó tanácsokat" ha lehet, ne fogadd el. :)
Tudom, jó szándékkal íródtak, de nem biztonságosak és nem a legpraktikusabbak :) :)
Szia!
Szakember vagyok (manikűr pedikűr, műköröm), sok ilyet láttam és kezeltem.
Keress fel egy manikűröst.
A megfelelő kezelés erre, ha porcelán anyagú műkörömmel befedik neked. Ha nagyon jó szakember, akkor tesz alá egy speciális erősítő "hálót", ami láthatatlan.
Annak az egy körmödnek a kezelése maximum 1000 Ft-ból kijön.
Azért ajánlom, hogy hamar kezeltesd, mert a sérült köröm alatt nagyon hamar el tudnak szaporodni a kórokozók és még kellemetlenebb és lassabb lesz a gyógyulás. Ahogy már a többiek tanácsolták, tartsd tisztán és óvd a szennyeződésektől!
Eszter erre a célra nem ajánlom a zselét, mert az puhább mint a porcelán. Valószínűsítem, hogy neked azért jött le, mert nem megfelelő volt a "kezelés" előkészítése... fellevegősödött.
Szép estét mindenkinek!
volt hasonlo problemam. Eloszor elmentem manikuroshoz es tetettem ra egy vekony reteg zselet,a manikuros reszelovel nagyon ovotosan megreszelte, h ne fajjon,s lehessen ratenni a zselet, az tartott kb 1,5 hetet, de lejott. Utana egy kis pillanatragasztot kentem a koromre, ahol serult, s ez tartott ki heteket. En akkor nagyon belevagtam a kormombe, szinten husig, verzett is akkor rendesen, s 2 honap volt amig lenott.. Probaltam a sebtapaszt, de egyszer ugy beleakadt a megvagott reszben, h azt mondtam soha tobbet.. igy kellett ilyesmihez folyamodnom.
Remelem neked nem lesz vele sok gondod :)
További ajánlott fórumok:
- Mivel engesztelnéd ki a durván megbántott férjedet, barátodat,?
- Miért van az, hogy az anyós egy olyan nőnek nyalizik, aki durván bántotta a fiát, engem pedig úgy kezel mint egy utolsó senkiházit??
- Hogyan lehet megakadályozni palacsinta sütésekor, hogy mindenhol az a nagyon durván büdös égett olaj legyen?
- Megvastagodott lábujj körömmel mit kell csinálni?
- Perforáció mentén félig beszakadt csekket elfogadják a postán?
- Kullancs csípett meg, beszakadt, csúnya a helye mi a teendő?