Miért van az, hogy az anyós egy olyan nőnek nyalizik, aki durván bántotta a fiát, engem pedig úgy kezel mint egy utolsó senkiházit?? (beszélgetős fórum)
anyós 72 éves:(
már nem fiatal
Nem hiszem, hogy féltékenység lenne a dologban, mert normális anya nem féltékeny a fiára.
Te ezt írod:
-mert nyilvánvaló, hogy ha nem tett semmi rosszat ellene, akkor a puszta személye okán viselkedik..-
a topiknyitó pedig ezt írja
-Pár hónapig semmi gond nem volt-
Akkor valami mégis történt, nem a puszta személye a gond, hanem valami félreértés, pletyka........
nem értem én sem
de abban lehet valami, hogy fél, hogy a fia mégjobban hanyagolni fogja, így is hanyagolja, hisz már házasok vagyunk, nem ott eszik, nem megy át minden nap(pedig szomszédok vagyunk)
egyébként meg jólelkű, ad szívesen, persze néha túlzásba is viszi
óóóóóóóó
hát ez dúrva te jó ég
hajjaj
mert ilyen az anyós-anatómia...
a kedvenc sztorim...megyünk menasszonyi rucit venni,tiszteletből viszem anyóst is...hazafelé rákezdi a hátsó ülésem,mennire szerette az exet és mindent megtett neki..és most mennyire fájhat neki hogy mi megházasodunk...
apm rámnéz és cinkosan odas
úg...nyomjam meg katapultot_
mondjuk ő annyira nem tiltakozik, mert pl a szurikat is ő adta be(nővér), de állandóan mondja, hogy ráérünk
nahát remélem nem lesz harag
jaj istenem
sajnálom nagyon
biztos, hogy igazad van
másra én sem tudok gondolni
csak rossz, hogy végülis nagyon jóban vagyunk, de tényleg
és pont ő az aki nem örül neki annyira
bár ő egyébként ilyen
mindenre azt mondja, hogy minek az
mondom kell új sütő, mert éget alul és felül nem süt az enyém
erre minek az?
na jó jó értem én
de soha egy fillért nem kértünk tőlük kölcsön
soha
hála isten
bár a sógornőm élete nagyon zűrös, lehet nem szeretné ha még mi is a gyereket a nyakába varrnánk?
a sógornőm azt csinálja, eljár szórakozni
de az tuti, hogy én nem fogom
Szia!
Szerintem attól fél, bár lehet rosszul gondolom, hogy ha megszületne a bébi, akkor ugye ő lenne a középpontba és nem az anyós...Mert ugye egy baba elveszi minden idejét a szülőknek és ő meg háttérbe szorulna...Ezután jönne az, hogy őt már nem szereti a saját fia, elhanyagolja stb..Holott ez nem így van, csak kevesebb figyelmet kapna valamilyen szinten...Nekem ugyan nincs gyerekem, de nagyon sok hasonló tapasztalatról számoltak be az ismerőseim....
Én mondtam a gyerekeknek....ha ilyen leszek,lökjenek ki az ablakon:)
A férjem öccsének a feleségét is jobban bírták....más évjárat,11évvel fiatalabb,majd kinyalták a seggét....kb 2éves házasok voltak mikor szét mentek me a csaj bepasizott....és így előrébb léphettem a ranglétrán....h én milyen dög vagyok,h nem tudom értékelni e kegyet:SSSS
sziasztok
én jóban vagyok az anyósommal, szinte anyukámként szeretem és ő is lányaként kezel, de egy valaminek nem örül, hogy babát szeretnénk
pedig régóta a férjemmel vagyok, nem veszekedünk(persze vannak zördülések, de hol nem), se hitelünk sincsm van saját ház, saját kocsi, szóval mindenünk megvan
én házias vagyok, neki is sokat segítet, de állandóan a kifogásokkal jön, a férjem kb 1 hete beteg volt és azzal jött, hogy biztos a miatt beteg mert én gyereket akarok
a férjem is nagyon szeretne apa lenni, már a 40-et betöltötte
de mondja az anyjának, hogy ő is akarja
de csak azon van, hogy fiatalok vagyunk és hogy manapság nehéz egy gyereket nevelni
ami persze igaz, de azért annyira nem vagyunk szarba
mi lehet a baja?
Akkor úgy látom társak vagyunk... Ugyanezt érzem én is, és úgy ahogy mondod hála az én párom sem hasonlít az anyjára!!
De egyébként nem értem, hogy egy anya miért nem tud örülni a fia boldogságának? Miért irigy mindenre?
Én értelek....20 éve küzdök anyóssal....már feladtam....
Mindig olyan érzésem volt h irigy ha haladunk....segítségre sose számíthattunk....
Nem vagyunk haragba,mert az az egy jó cselekedete van,h világra hozta a párom,aki hála nem hasonlít rá:)
Akkor az enyim is onnan jött...Mert ő is ha valami öröm ér minket,akkor napokig duzzog és azt érezteti velünk h ő nem örül neki...
Nekem ha a gyerekem boldogsága fontos akkor vele örülök ill. adott esetben vele sírok...
További ajánlott fórumok:
- Mivel bántottak meg életed során a legjobban?
- Szerintetek képes megváltozni egy olyan férfi, aki fizikailag bántotta több barátnőjét is féltékenységből és mellé még manipulatív is?
- Mivel engesztelnéd ki a durván megbántott férjedet, barátodat,?
- Nem voltak életképesek a kiscicák vagy valami bántotta őket? Vajon mi lehetett az oka?
- Iskolai csúfolódás. Téged bántottak?
- A munkatársnőm állandóan szivat, majd mikor ketten maradunk és unatkozik akkkor engem akar szórakoztatni, szinte nyalizik. Mit tegyek?