A körömlakk alatt besárgult a körmöm a lábamon! Mit tegyek, hogy újra szép legyen? (tudásbázis)
Közben megkérdeztem tőle, a lábával együtt volt ennyi. Majd meglátogatlak, ha elfogy a kedvenc lakkom, amire most nagyon rákattantam. Tök vicces, hogy életem legolcsóbb lakkja és két rétegben, plusz egy fedőlakkal egy hétig is kibírja, pedig nem ülök ölbe tett kézzel ;)
ez tulajdonképpen a saját körömre épített zselét váltja le?
Megnézve ezt az amerikai videot, nem is értem, hogy árulhat a Rossmann gél lakkot, amivel otthon bohóckodhatok :S.
Ilyen lakkot még nem találtak ki.
A géllakk jó lehet erre amúgy, sima lakk lepattog, legyen az bármilyen. Még akkor is, ha vastag a körmöd.
Tényleg nem egyszerű.
De a géllakk nem éget amúgy.
Gratulálok, ha 10ezerért csináltatta, az azért már elég brutál ár, én 4000-ért láttam legdrágábban.
Én olcsóbb kategóriákkal dolgozok, saját körmön legalább 3 hétig jó, néha van, hogy a sajátomat 5-6 hétre szedem le :)
Ohh, ez tényleg nem tűnik egyszerűnek :S.
Találtam két videot, megnéztem őket. Nem hiszem, hogy kísérletezni kezdek vele. Korábban volt zselés műkörmöm,amit a sajátomra kentek rá, szinte ugyanígy készült. Nagyon utáltam a lámpát, fájt.
Jót vigyorogtam, shelacos videon, hogy egy normál manikűr kétszerese az ára. A barátnőmnek most csinálták tízezerért.
Azt hittem, tovább bírja mint két hét. Mióta olívával kezelem, egy hétig simán bírja a lakk rajta. Bár azért a lakk mindig a táskámban van :)
A vizet felszívja igen. Ezért puhul a köröm pl mosogatásnál.
Az olaj is jó rá.
Ha valóban oldhatót akarsz venni, akkor a CND shellac, és a gelish, ami tuti. Viszont ezek igen drágák. De ezek tuti oldhatóak. a többit egyszerűbb csiszolni. Ha normálisan van csinálva, nem vékonyodik a körömlemez, de ez azért nem egyszerű mutatvány, hidd el.
De mondom, kettő van, ami simán oldható pár perc alatt.
Ez azt jelenti, hogy ha időnként beáztatom két lakkozás között, akkor beépül a víz? Olajozni úgy szoktam, hogy vattapamacsra olívaolajat teszek és este többször átkenem vele. Azóta nem törik.
A gél lakkokról mi a véleményed? Nagyon szemezek vele, mert unom hogy minden héten lakkozni kell. Viszont parázom, hogy a lecsiszolás elvékonyítja a körmeimet.
Köszi!
Semmi értelme. A körömbe két anyag tud kívülről beépülni. A víz, és a zsír.
Sima fénylakkot ha veszel jobban jársz.
szivesen.
és köszi :)
El bizony. És milyen szép fényes lesz utána!
Köszi :)
nekem nagyon nagyon vékony de a polírozót még elbírja :) én is így szoktam.
(ui: még mindig odavagyok a műveidért. látom vannak újak :D )
Az én körmöm június közepétől szeptember elejéig volt intenzíven - 2 rétegben - festve. Amikor lemostam, azt hittem, elájulok, olyan csúnya volt.
Ahogy itt alant is írták: nem lélegzik, és a lakktól is egy idő után elszíneződik. Kell neki egy kis "pihenés".
További ajánlott fórumok:
- Manikűr, köröm, körömlakk kinek milyen a körme?Beszéljük ki!
- Hány körömlakkotok van és mennyi számít soknak?
- Van rajtad most körömlakk? Ha igen, milyen színű?
- Ha műkörmöm van, hogyan mossam le a lábujjamról a körömlakkot, hogy ne sérüljön meg?
- A körömlakk nagyon hamar elkezd leválni a körmömtől... Mitől lehet?
- Miért lesz a körömlakk szemcsés szárdás után? A körmömet simára csiszolom, portalanítom