Ha műkörmöm van, hogyan mossam le a lábujjamról a körömlakkot, hogy ne sérüljön meg? (tudásbázis kérdés)
ok, join the club :DD én is az okossal nem tudok mit kezdeni :D legközelebb olyat veszek, ami max sms-t küld :DDD annak legalább az aksija is bírja pár napig :D
mindegy.. majd randizunk :DD
mms-t? :DD Mióta okostelóm van, egy sms-t is alig tudok összedobni.
Viszont addig babráltam a sz. gépet, hogy 2x leállt az egész, meg kiesett belőle 2 db alkatrész, szóval szerintem inkább hagyom ez egészet a francba. :DDD
dobd át mms-ben. át tudod? (csak mer én valami miatt pl rohadtul nem tudok mms-t küldeni, és nem tudom, miért)
Ja, ami a képen ultragáz, az ultragáz életben is :D A vicc, hogy az a rohadt fotó mindent kiad :D pláne, ha mondjuk olyan felbontással fotóz az ember, mint én :D
Lefotóztam mobillal.
Igazad van. Ultragáz. Tényleg. Bár képen a fejem is ultragázabb, mint élőben :DDDD
Bár mindegy, mert arra még nem jöttem rá, hogy telóról hogy lehet képet feltölteni.
na, pont most írtam a választ.. megelőztelek..
de amúgy 99%-ban mindig gáz. Nekem ez a tapasztalatom.
Nem igénytelen vagy, hanem más az izlésed :) Eddig egy olyan kollégám van, aki nagyon ritkán, de tipezik. Arról pl nem lehet megmondani, hogy tip. De ez ezerből egy. lehet, hogy a te körmösöd a másik :D
De mondom, sokszor a vendég csodálatosnak lát olyat, amire mi szakmai szemmel a legnagyobb jóindulattal is csak legyintünk :)
Ettől függetlenül biztos igazad van, de nekem bőven megfelel az az eredmény, amit a tipessel elérünk.
Bár lehet, hogy én vagyok az igénytelen :DDD
Ennyi? Értem.
Azért az "azonnal válts körmöst" mondatot kicsit túlzásnak tartom. :DD
az, hogy elavult, több a hibalehetőség, és a büdös életben nem lesz olyan, mint egy épített köröm. (illetve lehet olyan, nem hiába van verseny belőle, de aki tud tipeset szépen csinálni, az csakis versenyen csinálja, mert a szalonban több idő, és macerás is)
Ha rosszul van a tip mérete kiválasztva, még a körömlemezt is felszedheti, ha vékony, rossz minőségű a saját köröm. Ha rosszul, levegősen van ragasztva, akkor jó táptalaj a gombáknak is. Plusz általában vagy rosszul reszelik össze, és fullra látszik, hogy tip van, vagy annyira, hogy szétreszelik a saját körmöt is.
Kb bármivel lemoshatod, nem lesz baja. Hacsak nem tipes körmöd van, mert azt oldja az aceton, viszont ennyi idő alatt, amíg lemosod a lakkot, azzal sem lesz gond.
(mondjuk ha tipes körmöd van, azonnal válts körmöst) mondjuk, ha nem fényzselézi a végén, akkor is. :D
A műkörmöt se az acetonos se az acetonmentes lemosó nem sérti.
Évek óta műkörmöm van.És csak fogom magam és egyszerűen lemosom a lábujjaimról a lakkot.még sosem volt baja.
További ajánlott fórumok:
- Manikűr, köröm, körömlakk kinek milyen a körme?Beszéljük ki!
- Hány körömlakkotok van és mennyi számít soknak?
- Van rajtad most körömlakk? Ha igen, milyen színű?
- Mosogatásálló körömlakkot keresek, tudnátok ajánlani?
- Még a menyaszonyi körömlakk sem kopott le de már válunk
- Gondolkoztál már azon, hogy a körömlakkokban miért csak alig a feléig ér le az ecset?