Gondolkoztál már azon, hogy a körömlakkokban miért csak alig a feléig ér le az ecset? (tudásbázis)
Nem, soha nem gondolkodtam ezen.
De most hogy mondod... összeesküvėsre gyanakszom. :)
Jó, köszönöm, hogy megvédtél, hogy kiírtam a fórumot. Túl komoly témákat nem bír el a hoxa, ha meg ilyesmit irunk ki, megkapjuk, hogy pihentek vagyunk.
Úgy értettem, hogy engem tartasz körömlakk-gyárosnak vagy ilyesminek. Pedig én csak egy egyszerű felhasználó vagyok.
Én nem gondoltam rosszra, csak amit írtam :) A körömlakk témában írtam, h sztem marketing fogás h gyorsabban vegyél újat.
Az első rész meg, azoknak szólt akik azt mondták h túl pihent a téma :)
Rossz az, aki rosszra gondol.
Nem vagyok körömlakk-gyáros.
De ne mááár... Ha nagyobb horderejű dolgokról írnak ki fórumot akkor a válasz, hogy jaj ezt nem nyilvánosan kéne kitárgyalni, fúúj, gáz... Ha meg ez a téma már az sem jó? :D
És igen, én vagyok ilyen pihent, h gondolkoztam ezen de én marketing fogásnak vélem, h minél hamarabb kelljen új lakkot venni :D
Annyit nem, mint a világbékén :P
;)
Elég sok körömlakkom van, különféle fajtájúak, még nem tapasztaltam ilyet. Azt igen, hogy használhatatlanul vékony az ecset, de röviddel még nem találkoztam.
Mostanában a Moyra gel look lakkra kattantam rá, gyorsan szárad, tartós, eddig még nem színezte el a körmöm.
Soha ne hígíts körömlakklemosóval, lehet kapni speciális lakkhígítót, az nem ront a minőségén.
Dehogy! Régebben én is találkoztam ilyennel.
Akkor voltak olyan lakkok, amiknek az üvegében volt egy kb. 3 mm átmérőjű fém golyó, ami segített a lakkot felrázni. Azokat összegyűjtöttem, s a "renitens" ecsetű üvegbe raktam belőlük akár 3-4-et is.
jobban jársz a minőségivel minden szempontból.
És fedőlakkot is vegyél, attól meghosszabbodik a tartóssága
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- Manikűr, köröm, körömlakk kinek milyen a körme?Beszéljük ki!
- Hogy lehet pozitívan gondolkozni?
- Ha az örökbeadáson gondolkozol, és te szeretnél családot találni a babádnak írj ide kérlek!
- Hány körömlakkotok van és mennyi számít soknak?
- Miért nem előbb gondolkoztak?