Még a menyaszonyi körömlakk sem kopott le de már válunk (beszélgetős fórum)
Úgy olvasgatva a fórumot meg azt gondolom, hogy szép dolog akarni, törekedni a jobbra, de legalább ugyanolyan fontos lenne az élethez a várni tudás, a türelem, a hosszabb távú előrelátás és bölcsesség...
Körömlakklemosót meg tudok küldeni...
Mérnök és mérnök között nagy a különbség. Lehet egy 3-4 éves alig BSC-n végezni estin környezetmérnökin, ahova azt vették fel, akit máshova nem, és lehet egy neves egyetemen informatikai, vagy építőmérnökin végezni 6 kemény év + gyakorlat alatt...
És az egyik is mérnök ma már, meg a másik is..
Azt a kis okl.-t meg nem mindenki tudja, mit jelent... (és még ott is hígult már a felhozatal)
Németországban valóban a jobb helyeken azonnal nem szívesen alkalmaznak keleti mérnököt, de 1-2 év alatt kemény munkával lehet nekik bizonyítani, addig meg ki kell bírni a technikusi munkát, fokot...
És igen, ott sincs kolbászból. És egyre inkább nem lesz. Nem fog ez már sokáig menni, aki nem vak, annak látnia kell...
Fotelforradalmárként ezt nem tudtam. Már visszacsoszogtam a boltból. Még mindig úgy adóznak, hogy figyelembe veszik a csal.körülményeket, pl egyedülálló, házas stb. ?
Azért nem a végzettségednek megfelelő munkát végzel, mert nem éri meg mérnökként dolgozni?
Magyarország, Németország, Berlin, Türingia, -ban, -ben, stb.!
Akkor végeztél az egyetemen, amikor én Oxfordban.
Oo persze mint ahogyan magyarorszagrol latjak itt kolbaszbol van a kerités nem ?
Atol fogadok csak el kritikat a mekire aki maga is kinn él.
Aki valaha jart nemetorszagban tudja hogy mi a helyzet . Tudja hogy lakcim nelkul n8ncs munka. A lakasnezeskor mar kerdezik a keresetet es ha nincs kereset nincs lakas.
Csak a szegeny regiok maradnak oda meg nem jell mérnök. Lakhatnek berlinbe 800 euros lakasban de az is meg csak ciganytanya de itt nekem jobb szegeny a körnzek de minimalberbol jobban kijövök mint türingenben mérnökiből.
De ugyan honnan is tudna a sok fotelakrobata aki a kisboltig is alig jut le. Honnan tudnak hogy mig minimalberbol 24 % az ado addig egy szebből mar 50 mégszebből meg 70
Te akartad.
Jó étvágyat!
De én meg úgy tudom 3 vagy 4 napon belül semmissé lehet tenni...
Nyílván nem ezt tervezted. De inkább most.
És reméld csak hogy nem vagy babázos uton...
Nem is kellett volna hozzámenned.
Máskor használj géllakkot.
További ajánlott fórumok:
- Manikűr, köröm, körömlakk kinek milyen a körme?Beszéljük ki!
- Hány körömlakkotok van és mennyi számít soknak?
- Van rajtad most körömlakk? Ha igen, milyen színű?
- Mosogatásálló körömlakkot keresek, tudnátok ajánlani?
- Gondolkoztál már azon, hogy a körömlakkokban miért csak alig a feléig ér le az ecset?
- Színtelen körömlakk, férfiként