Műköröm után nem jött rendbe a körmöm, már egy éve. Mit tegyek? (tudásbázis)
Hát ez nagyon fura, hogy 1 éve nem jött rendbe a körmöd! Tuti nem a műkörömmel volt gond, hanem lehet, hogy valami belső probléma lehet.
Én 4 év után egyszer leszedettem a műkörmöm, de ahogy lenőtt (zselés), már rendben is volt. Pedig én is azért hordtam/hordom, mert törős körmeim vannak, de ugyanolyan volt, mint előtte.
Elvileg, ha jól csinálják a körmöt, akkor a műköröm nem teszi tönkre a természetes körmöt..
Vagy tipes-ragasztós köröm volt? Mert arról nem tudok nyilatkozni, az lehet hogy tönkreteszi.. Nem tudom. A zselé nem.
Köszi,de az nem fog menni,külföldön lakom :)
De tényleg nagy nehezen megtaláljuk a megfelelö fodrászt,körmöst és mindig közbejön valami,a fodrászom már megvan (a sokadik után aki elcseszte a hajam) de körmöst még keresek ha tényleg rászánom magam a mükörömre.
tudom, nekem is 1 cm helyett 10-et vágott :(((
merre keresel, lehet tudok ajánlani valakit. a belvárosban biztos, bár ő horror áron dolgozik, de hibátlanul.
szia!
A japán manikűr pont erre való. A viasz amit bepolírozunk, eleve véd, plusz vérbőséget okoz a polírozás is. Kúra szerűen 3 alkalmat értek ez alatt, nagyon sokat javul. Én csak az eredményt látom:) Egyébként van egy kevláros körömerősítő ami tényleg nagyon használ!! Más: a műkörömtől nem szabadna gyengülnie a körömnek, mert csak felületi mattítást kellene végezni, nem agyon reszeli, amire jó sok pédát lehet találni. Ami többnyire előfordul az hogy felpuhul a köröm, mert nedvességet von el a körömből, de ez 3 nap után helyreáll. Körmösként, az lenne a reakcióm a "műköröm fujj-ra", hogy sokan azért járnak körmöshöz, mert rágák a körmüket, nem is hinnétek mennyien, és így próblnak megszabadulni a rágástól, vagy a csúnya látványtól.
Igen, az is vagyok (főállásban pedagójgosz☺).
Mikor tanultam, rajtam is gyakoroltak. Viszont én saját magamnak szedtem le és 1 körmöm teljesen elvékonyodott miatta. Azt gyakrabban erősítőzőm.
Sziasztok!
Én azt olvastam hogy akinek mükörörmtöl gyengült a körme azt helyre lehet hozni japán manikürrel,nekem még nem volt de nézzetek utána hátha segit.
Ezek szerint körmös vagy?
A hiba biztos bennem van, mert miért csak ez a két körmöm vacakol, nem értem.
Az az elkeserítő, hogy egyébként jól meg is lennék a rövid körmökkel, mert hosszú vékony ujjaim vannak, és keskeny körmeim. De ezt a kettőt totál tövig le kell vágni, mert szabályosan csipkés lesz a széle, ha nincs tövig levágva.
Köszönöm, hogy próbáltok tanácsokat adni, kipróbálom sorban.
Ez durva! Próbáltad már, hogy kálciumos körömerősítő lakkot használsz arra az egy ujjadra? Most jobb ötletem nincsen.:(((
Amikor ezt tanultam, sajnos arra nem tanítottak meg minket, hogyan lehet ezen segíteni. magunknak kell(ett) rájönni.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek ha egy amúgy jó házasságban magányosnak érzem magam, de a férjem erröl nem akar tudomást venni azt mondja nálunk minden rendben!
- A körömlakk alatt besárgult a körmöm a lábamon! Mit tegyek, hogy újra szép legyen?
- Beszakadt a körmöm. Mit tegyek?
- Műköröm után mit csináljak a körmömmel?
- Felér foltok jelentek meg a körmömön, a végein hámlik, és nagyon törékeny. Mit tegyek?
- Begyulladt a nagylábujjam, mert bevágtam a körmöm, mit tegyek?