Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bélszín ragu Stroganof módra recept

Bélszín ragu Stroganof módra recept

A Bélszín ragu Stroganof módra hozzávalói:
fél fej hagyma
olaj
10 dkg szalonna
20 dkg gomba
20 dkg ecetes uborka
70 dkg bélszín
egy kis doboz sűrített paradicsom
Fűszerek: só, bors, kapribogyó, babérlevél
3 ek. liszt
2 dl tejföl
1/2 dl fehér bor
fél citrom leve


A Bélszín ragu Stroganof módra elkészítési módja:
A hagymát olajban megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk vékony csíkokra vágva a szalonnát, gombát, ecetes uborkát és a bélszínt. Ezeket jól megpirítjuk, utoljára a sűrített paradicsomot tesszük bele. Sóval, borssal, kapribogyóval és babérlevéllel ízesítjük, majd rászórjuk a lisztet és felengedjük a tejföllel, a borral és egy kevés vízzel. Belenyomjuk a fél citrom levet, rövid időre a héját is beledobhatjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A bélszín ragu stroganof módra elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook