Bélszín ragu Stroganof módra recept

fél fej hagyma
olaj
10 dkg szalonna
20 dkg gomba
20 dkg ecetes uborka
70 dkg bélszín
egy kis doboz sűrített paradicsom
Fűszerek: só, bors, kapribogyó, babérlevél
3 ek. liszt
2 dl tejföl
1/2 dl fehér bor
fél citrom leve
A Bélszín ragu Stroganof módra elkészítési módja:
A hagymát olajban megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk vékony csíkokra vágva a szalonnát, gombát, ecetes uborkát és a bélszínt. Ezeket jól megpirítjuk, utoljára a sűrített paradicsomot tesszük bele. Sóval, borssal, kapribogyóval és babérlevéllel ízesítjük, majd rászórjuk a lisztet és felengedjük a tejföllel, a borral és egy kevés vízzel. Belenyomjuk a fél citrom levet, rövid időre a héját is beledobhatjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2009. febr. 26. 20:13
A bélszín ragu stroganof módra elkészítési módja és hozzávalói.