Csirkemáj kínai módra recept
A Csirkemáj kínai módra hozzávalói:csirkemáj,
szójaszósz,
étkezési keményítő,
olívaolaj,
vöröshagyma,
fokhagyma,
fehérbors,
sherry,
mexikói zöldségkeverék,
ételízesítő,
üvegtészta vagy rizstészta
A Csirkemáj kínai módra elkészítési módja:
A felaprított csirkemájat összekeverem egy kis olívaolajjal, étkezési keményítővel, szójaszósszal, sherryvel, fokhagymával, és kb. 5-10 percig állni hagyom. Wokban 2 evőkanál olívaolajat hevítek, a vöröshagymát benne üvegesre pirítom, majd rádobom a csirkemájat, és készre párolom. A mexikói zöldségkeveréket a wokban külön megdinsztelem ételízesítővel megszórva. Köretnek forrázott rizstésztát /össze is keverhetjük a májjal és a zöldségekkel/, vagy sült üvegtésztát adok.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. febr. 26. 20:12
A csirkemáj kínai módra elkészítési módja és hozzávalói.