Bele fogok betegedni a saját hülyeségembe? (beszélgetés)
Szia!
Hogy vagytok? szépen nődögél a kisfiad?
Sikerült leszokni, ugye?
Csak youlcsit tudom ismételni: gratulálok a kisfiadhoz és az elhatározáshoz is!
Minden jót a továbbiakban!
de jó!
gratulálok!
az elhatározáshoz is ;)
Gratulálok!:)
Legyen vele sok boldogságod!
Ugye,hogy kár volt annyit idegeskedni?
Azt pedig csak helyeselni tudom, hogy végleg leteszed a cigit!
Élj soká, élj bőségben!
A kisfiaddal együtt...
Gratulálok, jó egészséget kívánok!
Tejfakasztásra megiszom este az egészségetekre egy pohár bort :)))
Sziasztok
még nincs meg a babám :)
az. majdnem dobtam egy hátast, amikor olvastam.
ez a legújabb irányelv... a várandósok kockázatának besorolásához.
mindkét topikodba leírom, hátha idetéved még valaki, akit érint... számomra teljesen megdöbbentő, felháborító, és egyszerűen elfogadhatatlan:
a legújabb szakmai ajánlás alapján dohányosnak csak a napi 10 szál felett szívót tekintik a szülész-nőgyógyászok.
komolyan, sírnom kell ezen :(
remélem amúgy, hogy rendbe vagytok :D
Hihetetlen milyen orvosok vannak, ekkora hülyeséget mondani!:O
Sürgősen adja vissza a diplomáját!
Sokan dohányoznak a terhesen is. Sok úgy szoknak le a cigiről, hogy a terhesség alatt nem kívánják, de ők közülük is sokan az első 1-2 hónapban dohányoznak. Sokan kávéznak a terhességük idején vagy gyógyszert szednek. Szóval nem vagy egyedi eset, ami persze nyilván nem vigasztal, de ha belegondolsz jóval kevesebb beteg gyerek születik, mint amennyi úgymond indokolt lenne. Régebben dolgoztam kismama boltban, járt be egy csajszi, aki végigdohányozta a terhességét és azt mondta, neki az orvos javasolta, hogy ne tegye le, mert akkor hirtelen felszabadulnak a mérgek és ahogy ürülnek, azt a baba mind magába szívja. Na ezt mondjuk hülyeségnek tartom, de van ilyen orvos is. :)
Viszont amiben részben hiszek, az a holisztikus szemlélet, miszerint a baba átveszi a mama rezgéseit, érzéseit. Lehet, hogy többet ártasz az aggódással a babádnak, mint, amennyit azzal az 5-6 szál cigivel ártottál.
Ez az, amit nem szabad!!!
Töltsön el boldogságérzéssel, hogy nemsokára itt a nagy nap! Gondolj arra, hogy minden rendben lesz! Egyet ne felejts el, a baba minden érzésedet (így a félelmet és szorongást is) átveszi. Kismamaként írom neked. :)
Jóvátenni? hmmm... ha nem fogsz a cigi után nyúlni , ahogy megszületett és nem állítod direkt tápos üzemmódra a gyereked, csak hogy cigizhess, már mindent meg is tettél.
AZ, hogy imádni fogod, az amúgy is egyértelmű :)
Söpörd el az aggodalmaid , várd boldogan ezt a kis babácskát és feltétlen értesíts bennünket is, ha megszütél!!! :)) Minden jót!
Persze igaz is van bent amit írsz.
Mindenképp azon vagyok,hogy jóvá tegyem valahogyan.
És azon is leszek
További ajánlott fórumok:
- Emberi hülyeségek.
- Mit lehet olyan fiúval kezdeni, akinek elvileg tetszem, de mikor odajön hozzám zavarba jön és össze-vissza beszél hülyeségeket?
- Orbitális hülyeségek, amiket álmodni szoktál...
- Csináltatok már akkora hülyeséget, hogy egyszerűen nem tudtok túllépni rajta?
- Nem viselem el anyám hülyeségeit többé
- Ti mit tennétek, ha 1 hónapig nem kapnátok "fizetést" mások hülyesége, és hanyagsága miatt?