Csináltatok már akkora hülyeséget, hogy egyszerűen nem tudtok túllépni rajta? (beszélgetős fórum)
Hmmm.... csak akkor vettem észre, hogy átlátszik, amikor elmentünk végre inni valami üdítót, aztán mikor hátranéztem, hogy bezártam-e a sátort, akkor látom, hogy kissé átlátszik a napfényben:S
Szépen le is léptünk a helyszínről:D
:-)már nekem is kezd beindulni a fantáziám!!
Annak idején anyámékat feljelentettem a rendőrségen,borotvával megvágtam a hasamat,hogy azt higgye az akkori párom,hogy megkéseltek és visszafogadjon,összevissza vagdostam a kezemet,elszöktem iskoláskoromban mucsafalvára,és még sorolhatnám....
most már röhögök rajtuk,de akkoriban komoly volt...szóval ne izgulj,évek alatt elhomályosulnak és csak röhögni fogsz rajta!!!!!!!!!!!!
Mindenki élete hülyeségek és nem hülyeségek sorozata, ezt nevezik tapasztalatnak.
Az életben semmi nem történik cél és értelem nélkül.
A "hülyeséget" azért csináltad, hogy tanulj belőle és később, amikor esetleg már komoly tétje lenne a dolognak, visszagondolva ne kövess el hasonlót.
Most még, ha rágondolsz, akkor úgy érzed kínos, de ne félj, amikor jön a következő, ez elhomályosul!:)
Kezeld a dolgokat a helyükön, nem szabad a dolgoknak a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítani. Nem egészséges!
Pukiztál a barátod előtt?
:-)))
Mostmár jár az agyam rendesen...:))
Ez lehet mondjuk a ciki kategória.
Akkor nem tűnt annak, most már igen.
Megbántam, agyaltam rajta sokat, de tudom, úgy sem tudnék rajta változtatni.
Mindenki követ el hibát, hisz emberek vagyunk. Csak arra figyelj, ne kövesd el újra.
Agyalni pedig felesleges rajta :)
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?