Bébi életbiztositás? (tudásbázis)
Vegyes életbiztosítást ne köss, mert nem éri meg. A kockázati rész elviszi a hozam nagy részét. Ez már borzasztóan korszerűtlen.
200.000 ft-tal kevesebbet kaptam vissza, mint amennyib befizettem 10 év után.
Sziasztok Mindenkinek!
Láttam miről beszélgettettek, ha valakinek ilyesmiről kérdése lenne, nagyon szívesen segítek (írjon privibe), ugyanis én gyerekeknek iskolakezdéshez és életkezdéshez segítséget nyújtó programokkal foglalkozom. Szívesen állok rendelkezésetekre! Üdv.: Ancsa
Sztem is van bébiknek, mert régen keselyűkként csaptak le az éppen szült kismamákr a biztosítási ügynökök, valahogy a szülést a kórhá infozta, de ez már megszűnt, hálisten.
Mi egy évvel a születés előtt kötöttünk olyat a leenedő babánknak, aki már 2 éves, hogy a férjem nevébn van 20 évre, viszont a gyermek kapja meg lejáratkor kamatostul, ergo neki tesszük félre.
De nemtom melyik biztosítóval szimpatizálsz, szólni kell nekik, hogy tájékoztassanak Titeket és mérlegelsz melyik mit tud.
Nem hallottam még babáknak szóló biztosításról. Balesetbiztire gondolsz?
Ha Te kötsz biztosítást lejáratit, és kockázatit, akkor a babád lehet a kedvezményezett, így ő kap x évesen pénzt.
Milyenre gondolsz?
Szeretném megtudni,hogy az egyéves bébinknek lehet-e már életbiztosítást kötni?
Ha igen, akkor melyik biztosítónál?
További ajánlott fórumok:
- Ti kötnétek a mostani válságban életbiztosítást ami megtakarítás is egyben?
- Tényleg megszűnnek az életbiztosítás után igénybevehető adókedvezmények?
- Befektetési életbiztosítás- Segítsetek, mit csináljak?
- Ha a családban haláleset történt, miért kérik hogy volt-e életbiztosítása? Adózni kell utána? Ha nem vallom be, akkor mi történik?
- Melyik biztosítót válasszam életbiztosítás szempontjából?
- Aranyszárny befektetési egységekhez kötött életbiztosítási csomagot hogyan tudom felbontani?