Bazsalikomos-soksajtos dip (mártogatós) recept
A Bazsalikomos-soksajtos dip (mártogatós) hozzávalói:25 dkg ricotta
1 tömlős natúr krémsajt
5 dkg reszelt trapista
3 dkg reszelt füstölt sajt
1 gerezd fokhagyma áttörva
fél kávéskanál szárított bazsalikom
2 evőkanál olívaolaj
csipet őrölt bors
só
A Bazsalikomos-soksajtos dip (mártogatós) elkészítési módja:
A hozzávalókat jól kikeverjük, ha túl sűrű, tejföllel lehet lazítani. Hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Tálaláskor kis tálkákba töltjük, és csíkokra vágott zöldségekkel kínáljuk. A receptet Ciluska77 küldte
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2010. júl. 12. 06:34
A bazsalikomos-soksajtos dip (mártogatós) elkészítési módja és hozzávalói.