Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Mindig friss lángos recept

Mindig friss lángos recept

A Mindig friss lángos hozzávalói:
60 dkg liszt
4 dl kefir

3 dkg élesztő, melyet kevés langyos, cukros tejben kell felfuttatni
olaj a sütéshez


A Mindig friss lángos elkészítési módja:
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, dagasztjuk, hogy sima tésztát kapjunk. Ezután egy kiolajozott nejlonba tesszük. (A zacskót azért kell beolajozni, hogy ne ragadjon hozzá a tészta). Hűtőbe tesszük, és 24 óráig hagyjuk állni. A lángost ezután bő, forró olajban kisütjük. A hőtőben akár 1 hétig eláll, így a hét minden napján ehetünk friss lángost


Kategória: Tésztafélék receptjei


A mindig friss lángos elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook