Barnító testápolótól az epilált lábamról nem múlnak el a pöttyök (beszélgetős fórum)
Próbálkozzatok azzal, hogy epilálás után vártok egy kicsit, majd kamilla teás borogatást tesztek a lábatokra. Utána mossátok le, és testápolóval kenjétek be, de ne csak az önbarnítóssal, hanem normál testápolóval. Ha kell, többször is. Utána jöhet a barnító :)
Én is porcelán fehér vagyok, de azzal nyugtatom az egómat, hogy a fehér bőr arisztokratikus :D ;)
Minden olyan művelet gyengíti a szőrt, ami tövestől eltávolítja, idővel pedig a hagymák elhalnak és nem nő többé szőr.
Valószínű a barnító testápoló megül a szörtüszőkben. Próbálj meg kevesebbet használni és jobban eldolgozni. Mondanám, hogy radírozd le, de akkor lejönne a barnaság...
Esetleg próbáld ki a Tantowel barnító kendőjeit, azt mondják, hogy nagyon jó!
A barnaság nem divat már, nézd csak meg a színésznőket. Persze Magyarországon még el kell telnie pár évtizednek, míg az egészséges természetes bőrszín lesz a divat.
Gondolom mivel ott sebes lesz a bőröd (mert mégis csak egy pici seb ahol kitéped a szőrt), ezért ott jobban megmarad a barnító.
Szerintem inkább válaszd a fehérséget mint a barna pöttyös lábat.
Sziasztok!
Rendszeresen epilálom a lábam és sajnos nem tudom elkerülni,hogy ne legyen utána pöttyös. Általában a pöttyök max 12 órán belül elmúlnak,viszont nem rég elkezdtem használni egy barnító testápolót, és azt tapasztaltam,hogy a pöttyök nem tűnnek el több nap alatt sem. Olyan,mintha a kiszedett szőrszálak helyén megállna a barnító testápoló. Próbáltam már úgy,hogy epilálás előtt kentem (nyilván nem közvetlenül előtte) és volt,hogy utána (itt sem rögtön utána,hanem néhány óra múlva vagy csak következő nap), de nincs változás. Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Mit tegyek? Falfehér a bőröm, napon nem barnulok,csak égek és ráadásul rengeteg anyajegyem is van,úgyhogy a barnulás más formái ki vannak lőve :(
További ajánlott fórumok:
- Régóta keresek kókusz illatú testápolót. Tud valaki segíteni?
- Tud valaki valami jó testápolót ajánlani?
- Kedvenc testápolód?
- Van olyan testápoló, ami rendelkezik enyhén barnító hatással?
- Kismamáknak nem árt, ha napozás, illetve szolárium helyett barnítós testápolót használnak? Lehte valami mellékhatása a picire nézve?
- Barnító és feszesítő testápoló. Használhatom a kettőt egyszerre?