Van olyan testápoló, ami rendelkezik enyhén barnító hatással? (tudásbázis)
jaja, hát az tény, hogy nem natúrkozmetikum egyik sem, egyik önbarnító sem lehet az :)
de akinek ez nem szempont, és nem kizárólag natúr- és biokozmetikumokat használ (azért ez az emberek kb 95%-a) annak jó alternatíva lehet egy önbarnítós testápoló, rásegíthet egy kicsit a napozásra v szolira (persze tudom, a szolitól is mindmeghalunk:))
Javaslom, keress a Krémmánián! Nekem ezek jöttek ki:
Érdemes megnézni az összetevőket ezeknél a készítményeknél is! Eléggé ijesztőek!
kb minden márkának van ilyen önbarnítós testápolója.
én próbáltam már néhányat, szerintem a legtöbb egész jó. (és nem, nem fogja össze a ruhát, és foltos sem leszel tőle, mert csak nagyon kevés barnítóanyag van benne.... kb egy hét után látszik jól h használtad, annyi idő alatt meg nehéz mindig ugyanolyan foltokban kenni a bőrt).
amúgy szerintem a dm saját márkás önbarnítós testápolója is szuper, nem is drága. (ha van világosabb és sötétebb verzió is az ilyen termékekből én mindig a világosabb verziót veszem)
Kb. tíz évvel ezelőtt próbáltam néhányat: garnier, johnson - de lehet avontól is, sőt biztos. Már nem tudom melyiktől, de olyan lett a bőröm, mintha májbeteg lennék, a másiknál foltos lettem, undorító volt!!!
Aztán feladtam. Azóta nem vagyok barna:).
Szoláriumot meg automatikusan elutasítom.
Nem dove volt. Egy ezüst flakonú, nagyon kellemes illatú krém volt. Ahol bekentem magam, bronzos lett a bőröm és csillogott is.
Olyan krémet illetve testápolót keresek, amiben csak nagyon enyhe barnító van.
Kb. 6-7 évvel ezelőtt volt egy testápolóm, krémem, aminek volt egy enyhén bronzos hatása is, és nem önbarnító volt. A nevére nem emlékszem már, de szerintem biztos nem gyártják már.
Létezik hasonló testápoló?
A dove barnítós testápoló semmit nem ér :)
én még nem találtam olyat ami jó lenne
További ajánlott fórumok:
- Menhelyről hoznék kutyát, tanácsot kérek tapasztalattal rendelkezőktől
- Miért nem akar egy jó egzisztenciával rendelkező férfi párkapcsolatot?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Barnító testápolótól az epilált lábamról nem múlnak el a pöttyök
- Kismamáknak nem árt, ha napozás, illetve szolárium helyett barnítós testápolót használnak? Lehte valami mellékhatása a picire nézve?
- Barnító és feszesítő testápoló. Használhatom a kettőt egyszerre?