Kismamáknak nem árt, ha napozás, illetve szolárium helyett barnítós testápolót használnak? Lehte valami mellékhatása a picire nézve? (tudásbázis kérdés)
11. Lipiani (válaszként erre: 10. - Anan)
2008. máj. 20. 18:19
Gratulálok! Vigyázz nagyon a picire! :)
10. anan
2008. máj. 20. 18:01
holnaptól belépek a nyolcadikba :)
8. anan
2008. máj. 20. 17:54
A szolizást én is abba hagytam, heti 2szer mentem, de most nagyon kopik a színem :(
7. Lipiani
2008. máj. 20. 10:13
Én szoliba 100% hogy nem mennék.Napozni még csak-csak óvatosan...
6. apisz
2008. máj. 19. 23:55
napozni is lehet, de nagyon erős napon a pocidat takard le... a többit nem mertem/ném...
2008. máj. 19. 20:12
Én utána olvastam és a dokimat is megkérdeztem erről!Egyiket sem tiltják.
Szolira azt mondta, hogy heti 5 perc mehet nyugodtan.
A napozást pedig ésszel és mértékkel kell,valóban visszafogotabban, mint elötte!De a D vitamin kell mindekettőnknek!
3. anan
2008. máj. 19. 18:34
köszi!
a foltosodás ellen: még a nedves bőrre kell kenni, egyenletesen:)
2. Lipiani
2008. máj. 19. 18:30
Én úgy tudom,hogy nincs semmi mellékhatása sem a babára,sem a mamára.Pont ma délelőtt volt a tv-ben ez a téma,hogy a nap és a szoli is veszélyes,az önbarnítók nem.Én mondjuk nem merem használni(nem a baba miatt)mert félek hogy foltos leszek tőle.
1. anan
2008. máj. 19. 18:27
Kismamáknak nem árt, ha napozás, illetve szolárium helyett barnítós testápolót használnak? Lehte valami mellékhatása a picire nézve?
További ajánlott fórumok:
- Kismama klub, nemcsak kismamáknak
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hyaluronsav ráncfeltöltés - mellékhatások?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?