Tud valaki valami jó testápolót ajánlani? (beszélgetős fórum)
Dove body silk kerek tégelyes
Loreal Nutrilift tej-krém
Alverde makadámdiós
Sziasztok!
Most terméknevet nem írok,de olyan testápolót érdemes venni, amiben nincs paraffin.(ezt az összetevőknél feltűntetik). Sajnos a legtöbbnél a felsorolásban az elsők közt szerepel. Hosszútávon nem jó, mivel elzárja a pórusokat,így nem tud normálisan lélegezni, ezért könnyebben kiszárad,ráadásul "függőséget"Ezért van az, hogy ha abbahagyod pár napra a kenegetést,teljesen kiszárad a bőröd. Sok vendégem panaszkodik erre(kozmetikus vagyok),és miután cseréltek helyrejött a bőrük.
Nekem a következök vannak:
Alverde makadámdiós
Loreal Nutrilift tej-krém
Nivea Angel Star(uj)
Eveline kecsketej-vanilia
Dove Hydro F vitaminos.
ezen kivül is van(oriflame:embrace,Nivea soft és body milk),de ezek a kedvenceim.
Ha valakinek nagyon kiszárad a bőre, akkor belülről is kell kenegetni.(vitaminokkal) Mert az valamilyen hiányt jelez.
Gyorsan ható pedig az almaecetes pancsi.
Én Niveát használok, ez abszolút jó a bőrömnek, ha nagyon kiszáradna mégis, akkor körömvirágkenőcsöt használok rá... az mindig jó!!! Komolyan!
a bordó garniertől én viszkettem, a johnsonst alig akarta beszívni a bőröm.
Egyéne válogatja, hogy kinek mi a jó.
Én a Calivitás Hand and Body lotiont használom.
Már évek óta és a fiúk is szeretik, mert kellemes enyhe illata van. Szerintem nagyon jó. Na azt hiszem ez itt a reklám? :-(
Szerintem a reklámra értette.
De képtelenség úgy ajánlani valamit, hogy ne említsük a termék nevét. Ha ez reklámnak minősül, akkor itt mindenki reklámoz, aki ideírt :)
Valószínűleg nem megy úgy, mint tervezték...hiába jó egy termék, ha nem jut el az ára miatt az emberekhez. :(
De a weboldalukon rendelhető, igaz, akkor postaköltség is van.
További ajánlott fórumok:
- Régóta keresek kókusz illatú testápolót. Tud valaki segíteni?
- Tudnátok ajánlani kifejezetten nehéz, sűrű és jól hidratáló testápolót?
- Tudnátok nekem ajánlani 1 jó önbarnitós testápolót?
- Ajánljatok valamilyen intenzív illatú testápolót?
- Tudnátok ajánlani valami jó tusfürdőt és testápolót?
- Kismamáknak nem árt, ha napozás, illetve szolárium helyett barnítós testápolót használnak? Lehte valami mellékhatása a picire nézve?