Barátságok (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
ÖLB :))
Én pubi lelkű harmincas vagyok, limitált mennyiségben nem zavarnak sem az angol szavak, sem a korcsosulások :) na persze van olyan amitől az én hajam is égnek áll
😌
Teljesen érthető, egy barátság még önzetlenebb is tud lenni mint egy párkapcsolat (nem akarod ugye a másik testét használni :)).
Én mondjuk minden emberi veszteséget fokozottan megszenvedek, talán mert nem állok le bárkivel, így nagyobb jelentőséggel bír, mint akinek 2000 ismerőse meg cimbije van.
Így van. Nekem egy 10 éves barátság megszűnése volt rosszabb, mintha szakítottam volna a párommal. Éveken át szenvedtem, és jártam pszichológushoz, hogy ki tudjam heverni..
A kisebb barátságok végén is rájövünk dolgokra, így tudnak pozitívat és negatívat is adni.
Hadd rögzüljön egy ilyen szép kifejezés :)
Jobb mint az öribari :)
Tavaly tavasszal volt egy másfél hónap, míg nem beszéltünk, én jobban megsínylettem, mint egy szakítast pasival. Mi minden nap kommunikálunk valahogy, nem is bírnám nélküle. De mégis kellett egy kis idő "külön", bár ebből is tanultunk.
Vannak az ember életében "kis" barátságok, azok is jók és kellenek, de valóban gyorsabban fluktuálódnak.
És, hogy még erősebb legyél:D
Nekem is van legjobb barátnőm, akivel már 9 éves korunk óta vagyunk barátnők. Nem, nem értünk egyet mindenben, hiszen nem csak a külsőnk, de a jellemünk is ég és föld, de együtt vagyunk mindenben. Együtt sírunk, nevetünk. Mindent tudunk egymásról, és 100%-ban megbízunk egymásban.
És van még több barátnőm is, akik szintén gyerekkorig nyúlnak vissza. Ők nem a legjobb barátnőim, mert simán kibírjuk egymás nélkül akár 1 hónapig is, nem úgy mint a legjobb barátnőmmel:D
Igen, bizony, jól vetted le, zavaros nagyon.
Most, akikkel együtt még azóta is összejárunk, az egyik csajjal mi korábban azonos munkahelyen jó kapcsolatban voltunk. Akkor ismertem meg, illetve ki igazán, amikor sok év után a kialakult baráti körünkben el kezdtek járni. Itt nekem mindig a közös programokon kívül kezdte el kibeszélni az egyik csajt.
További ajánlott fórumok:
- Interneten létrejött barátságok
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Mennyire vagy barátságos?
- Normális az, hogy a 13 hónapos kisfiam minden idegennel barátságos?
- Szerinted egy virtuális barátság pótolhat igazi "hús-vér" barátságot?