Barátok Közt, kicsit másképp (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy ki játsza a Zsófi most felbukanó ismerősét Dávidot? Engem nagyon érdekelne, de sehol nem találom ki lehet ő!:(
Segítsetek!
Ha jól látom, Zsoltipapa (apu 3) szerepe még szabad!
Zsófikám, meddig kell még járnunk ahhoz a rohadt pszichológushoz...nem hisz nekem...legalább te higgy nekem..tudod, mennyire szeretlek...megváltozom...tőlem teleaggathatod a Rózsát a képeiddel...legyél független nő...lesz@rom, hogy lenullázod a Plázábn a bankkártyámat, csak bújj már be mellém végre az...ágyba...ide Zsoltibácsihoz... :-)))
Sziasztok!
Lehet jelentkezni szereplőválogatásra?
Sziasztok! Lehet gratulálni! Meglett az érettségim :D (14 évesen). És házas vagyok??? De remélem még terhes nem :P :D
Anyu hol vagy? Hát nem vagy büszke a te kicsi lányodra??
Szervusztok Drágáim!
Édes Mátékám, hát annyira kerestelek, hogy egészen Dubaig mentem érted, hát hol csavarogtál? Ha már a nagyi ott volt Dubaiban, hát vett mindjárt egy egész szigetet, olcsón adták, azt hiszem jó befektetés lesz. Kárpótlásul oda utazunk el majd a jövő héten...
Sziasztok barátaim!
Hiányoztam? Kicsit plázázni voltam és elhúzódott:) De vettem egy csomó új dolgot Zsolt bankszámlájáról, ami sohasem fogy ki:)
Mi van veletek? Timici, Mátéka? Jártok már egyetemre?
Mátéka! Te lökött gyerek! Most lelőtted a poént! Így már nem lesz titok a házasság! Jajj! Férfiak! Pletykásabbak, mint a nők :DD
Anyu! Köszi a bókokat, tudom, hogy nagyon okos vagyok. És jó, hogy apu szerénységét örököltem :P:D
Az egyetemről jött válasz. azt mondták, hogy nem számít, h 3000es lett az IQ-tesztem, a korom miatt nem vehetnek fel. És persze nem szabad kihagyni sem az általános, sem a középiskolát. Azt hiszem vége az életemnek :(((Brühühü! Így sosem leszek jogász-ügyvéd-orvos-közgazdász jövőre :(((((
Jól van Mátéka.
Csak arra vigyázzatok, Miki bácsi meg ne hallja ezeket a terveket, mert még kitalál valami nagyon durva dolgot a megakadályozására.
Tudod Máté, ha nagy leszel, majd megérted.
A te apukád egy szakadt rocker, Timikéé pedig a nagy Berényi Miklós.
Úgy is szokták emlegetni, hogy A Don.
Hát, nem is tudom Mátékám erre mit mondjak?
De tartok tőle, hogy Timic papája rangon alulinak tart majd téged.
Timike mégiscsak egy Berényi.
Óvodábaaaaaaa????????
Timickét????????????????
Hát mit csinálna ott a sok három éves között?
Ő okos nagylány már, olvasni is tud. Megmondta a papája, ő lesz a cégvezető.
Ja , hogy mentél a Rózsába! Ügyes okos nagylányom vagy!!!!
Nem jött még levél az egyetemről?
Azért kicsit szégyelld is magad, hogy azt feltételezted, leléptem nélküled! Tudod Te, mit harcoltam érted?
Jajj Timike!
Folyton van valami bajod. Nem értem rá tegnap, mert üzleti tárgyalásaim voltak, meg egy fontos munkavacsorára voltam hivatalos.
Ha Attila bácsi nem adott enni, miért nem mentél át a papához?
Vagy a Rózsába, ott Kinga néni biztosan adott volna egy kis velős pacalt neked.
Itt vagyok nagymami, visszajöttem. A cukrászdás néninél voltam a sarkon. Olyan sok fagyit kaptam, hogy nem is kérek vacsorát.
Akkor ugye holnap megyünk diznilendbe? Megígérted! Timicikét is visszük, ugye?