Születésnapi bulira játékok 6 éveseknek - kicsit másképp (beszélgetés)
Ha felnőtt irányítja a játékot, akkor ilyenekben is gondolkozhatsz:
- Amerikából jöttem játék
- Dolgozzatok legények
- Kiskanál, nagykanál
Jah, nálunk sem itthon lesz!!! :D
Van egy terem, a házhoz tartozik, és jogosult minden ittlakó használni, Ott lesz a buli, asztal-szék-ülőgarnitúra, és mellékhelyiség adva van, az összes többit itthonról kell lehurcolnom. De még mindig jobb, mint egy szétszedett lakás. :)
Sosem volt szülinapi bulim, az mindig családi ünnepség volt.
Igen, irányított program. :)
Itt kb. minden szüli-bulin van ilyen, ami nem is annyira gond szerintem. Legalább telik az idő, és nem a termet szedik szét. :)
Szülinapi bulin ,irányított program... ?
Minden esetben a lehető legjobb a szabad játék a gyerekek akkor érzik a legjobban magukat ha szabadon játszhatnak .
6 évesekkel benn lenni és barkácsolni az maximum 30perc ,talán !! ha Ha össze jön egy ilyen buliban meg amúgy is ??
De ha értelmesen elmondod hogy a kislánynak el van törve az ujja és hogy mi történt vele ezért nagyon kell rá vigyáznia nehogy meg üsse vagy el essen mert az mennyire fájdalmas 100% hogy úgy fognak vigyázni rá mint a hímes tojásra :-)
Lánykám eltörte a hüvelykujját...
A "gondom" az, hogy a születésnapi bulija 1 hét múlva lesz. Kb. 15 kisebb-nagyobb gyereket hívott meg a buliba, és nekik kéne olyan közös játékokat találnom, amiben minimálisra csökkentem a lökdösődés-futkosás-elesés veszélyét.
Ráadásul lehetőleg kevés helyigényű játék kell, mert ha nem esik, a terem mögött van egy tér (ahol ugyan labdázni nem lehet, de sok más egyebet igen), de ha esik, akkor beszorulunk a terembe...
Köszönöm, ha valakinek van ötlete!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Mikor tartod a születésnapod?
- Te mit kérnél a születésnapodra, ha egy "jótündér" teljesítené? Nem kívánságlista kell, csak 1 dolgot...:-)
- Mit szólsz ahhoz, ha valakinek egy napon van a születésnapja és a névnapja?
- Miért van az, hogy az idősebb korosztály azt gondolja, hogy a 20-on éveseknek nem lehet gondjuk?
- Mit adjak a fiam 18. születésnapjára?
- Csapatjátékok és egyéb játékok 4 éves kislány születésnapjára