Barátkozós, dumcsizós, csajos témák, avagy beszélgessünk mindenről! (beszélgetés)
Szervusztok!
Sehol senki?
Szép idő volt, most értem haza, csak éppen bekukk. Majd még d.u. visszajövök. Jó étvágyat kívánok mindenkinek! :))
Sok mindent lehet vele tisztítani. De igaz, én is alig használom. Így nem sajnálom, hogy megvettem.
Most lazulós hétvégém van, a fiam Pestre utazott a barátjához.
Őszintén, nem is hallottam róla. Pedig Rossz-mann. (rossz ember!!) nálunk is van, de őszintén nem is szoktam bámészkodni benne.
Gyorsan lekapkodom a polcokról, amire szükségem van és jövök is kefelé. A legjobb önvédelem, akarom mondani pénztárca-védő, ha nem bámészkodunk. :))
Ahogy használjuk, hamar kopik, szóval nem örökéletű. Azért is van több darab a csomagban.
Fogásra és tapintásra olyan, mint valami kemény szovacs.
Éppen akartam kérdezni valamit tőled, de lehet, hogy nem használnád.
Én vagy két évvel ezelőtt vettem a DM-ben "koszradírt". Egy csomagban volt talán 6 db, szivacshoz hasonló dolog. Nem nagy tétel, pár száz forint. Bármit tisztít, pl. a cipők talpának az oldalát is, amit én általában vízzel mosok le.
Ezt a koszradírt elég csak benedvesíteni, és dörzsölni vele, pillanatok alatt tisztít. Te ismered, próbáltad? Jópofa dolog.
Most úgy jutott eszembe, hogy a fiam fehér műbőr cipőjét ezzel tisztítottam le gyorsan, mielőtt elindult itthonról.
Szerintem csajos témák azok, amelyekről a csajok, nők, asszonyok szoktak dumcsizni.
Persze ez korosztálytól erősen függ, melyik csajt éppen mi foglalkoztatja leginkább, de itt azt írja, hogy beszélgessünk mindenről. Ez már eleve olyan "vegyes-vágott"-ként indul, mert egyébként szinte minden hosszú életű fórum vagy átalakul, vagy megszűnik.
Egyébként imádok régi, elhagyott fórumokat keresni, találni, és hogy valaki rátalál-e a régiek közül, vagy már nem figyeli senki.
Örülök, hogy te is ide találtál! :))
Én is elcsodálkoztam.
Mondjuk a csajos témákhoz nem értek.
képzeljétek egyes ismerőeimnek utaltálk a csp-t nekem nem, szóval nem értem, de a hír igaz.
De hogy miért nem utalták mindenkinek azt nem értem, egy ismerősnek már szombat délelőtt utalták nekem azóta sem:(
Szóval ezek szerint nálam marad az % ke.
de akik kapták írják meg, mert kíváncsi vagyok.
:DD
Hát a Feri dolga nem?
Ez nem az a Feri :D,hanem akit egy másik topikban félreolvastam.
'Turista' írta,hogy kezdeményezés a Férfi dolga.Én meg,mivel nagy F -fel kezdősött,Ferinek olvastam:)
Nem ,nem szeretném megnézni:(eszembe jutott,h félszemmel láttam belőle egy picit kapcsolgatás közben:valami olyasmi volt,hogy a barátnő felvett egy szexi fehérneműt,és közben arról beszélt,hogy hálisten a pasija ezt MÉGISCSAK neki vette...
Nagyon elrontja a kedvem,ha a kapcsolatok szétzilálódását látom,meg mindenféle ocsmány cselszövést.
ezért kérdeztem inkább tőled,h miylen volt,mit gondolsz róla,tetszik-e..vagy ez nem a csevegős oldal,itt náladnál?:)
:DD
jesszusom, eleget aludtál?
:D azt olvastam,hogy tele van a hátsó szándék..
de hogy honnan??:S jó lesz,ha összekapom magam
nincs kutyám, a kotorékebre a vakondokat értettem tőled. :D
a szomszédok rendesek, nem néznek már hülyén rám. ;))
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Beszélgetős fórum:-)Gyertek beszélgessünk mindenröl:-)
- Brigik, Brigitták, Gitták gyertek beszélgessünk! :)Mindenről ami fontos...