Beszélgetős fórum:-)Gyertek beszélgessünk mindenröl:-) (beszélgetés)
Ma is 31.-e van, csak nem december, és néhány évvel odébb.
Valaki?
Hát beszélgessünk! Miről is??
Pl. tegnap azt hittem, hogy már mindent bevásároltam. Este eszembe jutott, hogy szilveszterkor én megyek a tesómékhoz (karácsonykor szoktak ők jönni hozzám!), és egyszerűen elfelejtettem megvenni a pezsgőt!!!!
Most értem haza... még jó, hogy nem az van már az üzletekben, mint régen, hogy az utolsó pillanatban már csak az a választási lehetőséged van, hogy viszed, vagy nem. Tele vannak a polcok a legkülönfélébb árban, gyártóban, minőségben... szóval van miből válogatni!!!
A terhességem után sokszor volt gyulladásom. OK tudom nem hüvelygomba, de én akkor azt gondoltam, hogy az ugyanaz:). A nőgyógyászom azt mondta, hogy jöjjek rá mi okozza és küszöböljem ki. Küszöböt nem adott, igy kerestem egy másik dokit.
Azóta sem gyulladásom, sem hüvelygombám nincs. Lehet, hogy a dokitól volt?
Na, elég volt a témából?
Én nem értem a mai óvodákat.
Amikor a fiam ovis volt 15 éve, akkor minden csoportra 2 óvónő és 1 dadus jutott. A csoportokban kb. 25-en voltak. A barátnőm óvóda pedagógus és egy piacon dolgozik zöldségesként. Ha ennyire kevés óvónéni van, akkor miért vannak ennyien munkanélkül? Jó tudom, hogy azt a kevést bért sem tudja kifizetni az önkormányzat, pedig a barátnőm ennyiért is szivesen csinálná...
Fenébe már,mindég csak a gyerekek!:DMi lesz a hüvelygombával így???:)
Nekem is van egy fiú,most kezdett oviba járni.2hét siralom után végre úgy néz ki,hogy minden oké lesz:).
Sziasztok,lehet csatlakozni?
Én 23 éves vagyok,2 kicsi fiú anyukája!
Az én "nagy" fiam most fogja kezdeni a bölcsit,és az itteni oviban is 1 óvónénire 27 gyerek van!
Sziasztok!
Itt tudunk beszélgetni a hüvelygombáról??:)
Szia!
Nehogy kihúzasd a fogaidat!!!
A jó fogorvosok már fehér tömésből újraépitik a fogat! nekem van 2 fogam, amiből már alig volt valami, fényreköt töméssel pótólták. Senki nem mondja meg, hogy tömve van. De ha ez lehetetlen bár nem hiszem, akkor koronához jó. Ha kihúzzák, akkor nincs mihez fogatni a fogpótlást, vagy egészséges fogat kell lecsiszolni.
Nekem 43 évesen hiányzik ennyi, és az 5-ből 4 bölcsesség fog, ami tényleg hasztalan.
Ilyet egy fogorvos nem is mondhatna! Nagyon kényelmes inkább.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- Dajkák fóruma!Aki oviban dajkáskodik, gyertek beszélgessünk!:)
- Barátkozós, dumcsizós, csajos témák, avagy beszélgessünk mindenről!
- Brigik, Brigitták, Gitták gyertek beszélgessünk! :)Mindenről ami fontos...