Barátainkat keressük (beszélgetős fórum)
Szia!!
Szívesen találkozom veletek,mellettünk van egy szupi játszótér,tavasztól már a fiadnak is jó lesz!!!
Sziasztok,
nagyon örülök hogy válaszoltatok,azt hittem hogy be sem idul ez a fórum!Sajnos nem minden nap tudok a gép elé ülni mert a kisfiam 120% odafigyelést igényel,de igyekszem most már ápolni ezeket a "kapcsolatokat" :-)Próbáltam már utánazézni baba-mama és hasonló kluboknak de a távolsága miatt bkv-közlekedést igényel ami nem is lenne baj,de nagyon nagy és nehéz kocsink van amit nem tudok felemelni a buszra vagy villamosra(nem alacsony padlós a busz ami odavinne minket)valamint a játszótér még korai a Leventének.Majd tavasszal jobb lesz a helyzet amikor már többet lehet sétálni akkor már gyalog is el lehet menni.Egyébként köszi a tippet. Ti mivel és hogyan foglaljátok el a gyerekeket amikor a rossz idő miatt a lakásba vagytok zárva?
Bele sem akarok gondolni mit érezhettél akkor.
Nekem az a szerencsém, hogy jó orvosokat sikerült találnom a gyerekeim mellé, így az állandó kezelések mellett kevés a problémánk.
Kedves Eduso!
Kicsi gyermeknek még nagy szüksége van az alvásra főleg a fejlődés szempontjából és jó, ha tud pihenni addig is tudsz otthon nyugodtan ténykedni.
Kívánok neked és a többieknek mindenjót és vigyázzatok ez a vírus. v. a járvány olyan gyorsan elterjedt, hogy ilyenkor a gyerekrendelők tele vannak beteg gyermekekkel. Teljes gyógyulást kíván
sok szeretettel: Ágnes
Mennem kell!!
Máskor folytatjuk,
Jó éjszakát!
Három hónapos volt amikor még csak én kezdtem a tej, tojás, szója mentes diétát, mert véres volt a széklete. Neki még nem vezettük be az étrendjébe a tejet és a tojást.
Nagyon kell figyelni az étkezésre, és mindennek el kell olvasni az összetételét. Meg kellett tanulnom ezek nélkül sütni-főzni.
A Nagyfiam másodikos, a másik Nagyfiam ovis, de most kicsit szüneteltetjük, mert ő ételérzékeny és nagyon allergiás, ezért sokat beteg.
Szívesen segítek, ha tudok.
Szia!!
Köszönöm,tudom,de a fiam még 2x alszik egy nap és ezek mindig abban az időben vannak!!Most próbálunk átállni a napi 1x-i alvásra!!
Köszi,szívesen fogadom Beszélgető partnerem:-)))
Gyermekeid,iskolába és óvodába járnak???Tanácsokat biztos fogok kérni,ha lehet:gyerekneveléssel kapcsolatban!!
Szia
Nekem két kisfiam van az egyik 3 a másik 8 éves és nagyon messze lakunk tőletek, de ha szeretnél beszélgethetünk itt.
Kedves kismamák!
Vannak ilyen tanfolyamok, programok feltéve, ha van valahol a közeletekben művelődési ház és számos programot, elfoglaltságot kínálnak ott biztosan találnátok olyan anyukát, aki szintén barátkozna szívesen ott adódik ilyen lehetőség. Tudnátok beszélgetni egymással. Üdv.Ágnes
Szia!!
18hónapos a kisfiam!XVIII kerben lakunk,tudom nincs túl közel!!Nálunk is ez történt ahogy megszültem lemaradoztak a barátok!!Szívesen beszélgetek veled!
Szasztok,
Én és 8 hónapos kisfiam keressük barátainkat.A III.kerületben lakunk.Sajnos úgy alakult hogy a párkapcsolatnak,költözésnek köszönhetően elmaradoztak a barátok valamint kisfiam születése óta én is elhanyagoltam őket.Szóval ha te is hasonló cipőben jársz vagy csak dumálni szeretnél valakivel írj.
További ajánlott fórumok:
- Egy gazember áldozatait keressük
- Távollévő Barátainkért!
- Írjuk ki magunkból őszintén, rokonaink, barátaink, ismerőseink számunkra nem elfogadott viselkedési szokásaikat?!Ki és miért idegesít, minke
- Milyen gyakran látjuk a barátainkat?
- Tollas barátaink téli etetése
- Jó kis este volt a barátainkkal, megtelt a bakancs, úgyhogy...