Írjuk ki magunkból őszintén, rokonaink, barátaink, ismerőseink számunkra nem elfogadott viselkedési szokásaikat?!Ki és miért idegesít, minke (beszélgetés)
Sziasztok.
Nekem anyósom nem érti meg,hogy a fia ha megnősült,már nem rángathatja ide-oda..
Így próbál nekünk ott keresztbe tenni ahol lehet..
Sziasztok!
Engem a húgom viselkedése idegesít, de nagyon. Már gyerekkorunk óta kísér, de úgy érzem lassan betelik a pohár és beolvasok neki. Már nagyon nem szeretek a társaságában lenni, ha lehet kerülöm is. Mi a gond? Nagyon szereti mutogatni és kelletni magát. A párom előtt is csinálja, ami engem kimondottan zavar. A párom csak kineveti, nem érdekli a dolog, de engem nagyon-nagyon zavar. Főleg azért, mert családon belül nem kéne. Lánykorunkban is mindig ezt csinálta. Mindenét kirakta ha én a fiúmmal mentem haza. Volt, akit el is tudott ilyen viselkedéssel szedni tőlem. Szóval ez a dolog évek óta gyűlik bennem.
az én barátnőm olyan,,ha elmegyek vele vásárolni,,bárhová,,mindig ugyanazt veszi mint én,,nembaj ha azt sem tudja mire való,,
szörnyű!!
En sokat tudnek panaszkodni!Tomoren:mindenkibol elegem van!!!!!!!!!!Az egesz csaladbol!
-anyos+apos full alkoholistak.Az unokajukat Husvet ota nem lattak.A szulinapjara sem jottek.Allandoan kolcson keregetnek,persze vissza nem adjak.6 szamjegyu osszeggel lognak mar.
-sogornom 22 eves,terhes egy apja korabeli 3 gyerekes pasitol es hadd ne mondjam mekkora adossagban usznak.Fel sem fogja mi a gyerekvallalas,mivel jar!Vege a buliknak am!Tolunk remel es var segitseget es megoldast mindenre.
-sogorom lesza... a csaladot.Amikor meg felbukkan,elvarja,hogy mindenki hozza alkalmazkodjon.Most van egy gazdag menyasszonya,azt hiszi o a v.ki,lenez minket.Pedig sokat koszonhet nekunk!Halatlan!
-apam+a mamam allandoan veszekednek,ordibalnak es a penz miatt panaszkodnak.Unalmas!Mintha masnak nem lenne gondja.
-anyam utal takaritani,lusta
-a paromnak is vannak hibai es sokszor kiakaszt eleg rendesen.........
-nekem is sok hibam van,ami masokat biztos zavar.De ezek olyan dolgok,mint a takaritas pl.,hiszen maszik a fiam,ne a mocskot nyaldossa.
Es a parom szerint total idegbeteg vagyok.Csoda ilyen csalad mellett?!
apukám nagy depressziója már nagyon zavar, hogy nem lehet vele mit kezdeni.:(
A páromnak meg a makacssága. Néha olyan mintha kalitkába lennék zárva:( Azért imádom (mindamellett, ha akarok, akkor úgyis kijövök na kalitkából:D)
Ja, és jobb ha nem hajtogat:)))
Ezektől függetlenül sokat segít, és ügyes, meg okos:))
Engem a férjem tud 1-2 másnak apróságnak tűnő dolgokkal az őrületbe kergetni...
pl.- a gardróbban a cipőjét soha nem teszi a szekrénybe, hanem az öltözőszék alá hajítja......
- megmaradt ételt nem teszi éthordóba, hanem befedi folpackkal.......
- a zoknit kifordítva teszi a szennyesbe (bár örülök, hogy egyáltalán eljut odáig:)
- miután zuhanyzott uszik a fürdő.......
Jó, én pedig rendmániás vagyok:))
Engem most leginkább a nagymamám idegesít. Állandóan a kövérségemről papol nekem. De ha csak nekem mondaná!!! Még másoknak is erről regél (akár ott vagyok, akár nem), akár a dokinál, míg várakozik, akár a faluban, az utcán, ha találkozik valakivel, akár a rokonoknak.
Legutóbb pl. az anyósom mondta, hogy találkozott a mamámmal, s mondta neki(rólam):"nemtom kire ütött ez a lány, olyan kövér. Senki nem volt a családban ilyen kövér..." Még folytathatnám! De a legszörnyűbb az, hogy az anyósom ezt még így el is meséli... Kertelés nélkül.
Én sem szeretem a kilóimat, de egyszerűen idegesít, és gyűlölöm, ha ezzel jönnek.
Ez annyira rossz szokása a mamámnak! Nem veszi észre magát!
További ajánlott fórumok:
- Kisgyerek viselkedésére a tablet hatása
- Más házasságában is alá-fölé rendeltségi viszony van? Ez normális, elfogadott dolog? Érdemes lázadozni?
- Mennyire elfogadott, hogy a 4 éves gyerek még mindig az anyjával alszik?
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?
- Ez normális viselkedés?
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?