Banános Puffancs recept


1-2 zacskó piskótatallér
kb 3 banán
2 db vaníliás pudingpor
1 liter tej
cukor
fogvájók
A Banános Puffancs elkészítési módja:
A banánokat karikára vágjuk, mindegyiket két piskótatallér közé rakjuk, és fogvájóval átszúrjuk. Ezután pudingot főzünk, és amíg még meleg, belemártogatjuk a puffancsokat egytől egyig. Ezeket sütőpapírra sorakoztatjuk egymás mellé, és megvárjuk, amíg kihűlnek. Ha már nem meleg, betesszük a hűtőbe, és másnap fogyaszthatjuk. A piskóta teljesen felpuhul addigra. Készíthető másfajta gyümölcsből is :)
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Sötét_hercegnő, 2012. júl. 27. 15:42
A banános puffancs elkészítési módja és hozzávalói.