Banánkrém leves recept


személyenként:
fél banán
1 dl tejszín
2 dl tej
ízlés szerint őrölt fahéj
1-2 evőkanál méz
1/2 citrom leve
tejszínhab a díszítéshez
A Banánkrém leves elkészítési módja:
A banánt meghámozzuk, karikákra vágjuk, s turmixgépbe tesszük. Hozzáadjuk a tejszínt, a tejet, ízlés szerint őrölt fahéjat, ízlés szerint 1-2 evőkanál mézet, s a fél citrom levét. Összeturmixoljuk, majd tányérba öntjük. A tetejét tejszínhabbal díszítjük, s végül mézet csurgatunk rá.
Nagyon laktató
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Tüccsögi, 2010. júl. 3. 07:32
A banánkrém leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.