Baconbe tekert, töltött fasírt virsli salátával recept
A Baconbe tekert, töltött fasírt virsli salátával hozzávalói:Fasírthoz:
40 dkg darált hús
2 zsemle
1 tojás
kb 3-4 mokkás kanálnyi delikát
1-2 mk piros paprika
fél mk őrölt bors
4 borsónyi fokhagyma krém
Töltelék:
3 főtt tojás
fél szál paraszt kolbász
2 csomag bacon szalonna
Virslis kukoricás saláta:
1 nagy doboz tejföl
majonéz
1 doboz kukorica konzerv
2 pár virsli
cukor
mustár
A Baconbe tekert, töltött fasírt virsli salátával elkészítési módja:
A fasírt hozzávalóit jól összegyúrjuk. Az őzgerinc formát kibéleljük baconnel, az oldalát is! A massza felét beletesszük, majd rátesszük a felkarikázott főtt tojást, és kolbászt. Befedjük a maradék masszával és baconnel. 60 percig 170 fokon sütjük, majd tepsire kiborítva még 20 percig pirítjuk. Saláta elkészítése: A virsli kivételével összekeverjük a hozzávalókat. Ízlés szerint ízesítjük, majd a megfőtt virslit belekarikázzuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. jún. 12. 20:01
A baconbe tekert, töltött fasírt virsli salátával elkészítési módja és hozzávalói.