Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Bacillus cereus és a maradék ételek fórum

Bacillus cereus és a maradék ételek (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Bacillus cereus és a maradék ételek

2021. okt. 10. 09:04

Folyadék pótlót Normolyt-smecta-lopedium időszakosan, répa főve,nyerse,alma főve-nyersen és krumpli, rizs volt rommá főzve "rizsnyák" ...ezt fahéjjal, vizes puding, banánnal...ilyeneken voltam...fel borult szervezetem...de ezek maradtak meg bennem!

Probiotikum: Biokult-Balac-Linex coplex felváltva!

És gyógytea!


Most sem vagyok rendben teljesen.(Mert covidos voltam)

Rettenetes,mikor szeretnél enni valamit nem lehet,keressed ízeket. És Tiltólista mind!

6. cicaanya (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
2021. okt. 10. 08:56

Kedves cikk írja..."ÍGY VAN!"

2019.elejétől jártam így ,2évig! mire kiderült hogy hiába van jól elmosva bár mi is ami tojással érintkezett...ááá semmi...azt hiszi az ember glutén meg mit tudom én mire érzékeny!!!!

Áám de tojást nyer állapotában érintkezik!

Nem elég megmosni kívülről ,amivel érintkezik le kell fertőtleníteni!...villa,kis edény amibe fel ütötted.

És ott a szemnetes ,bele dobjuk...

Én 2 év alatt... vírus és baktérium ölőt szedtem be,és le magasabb érték praktikumot és anyagilag kész voltam!!!!

Ám de 3orvos is mondta: 1évig gyógyul a bél,legyen hasmenés bármi! Annyi regenerálódási folyamata. _Hurrá!

Nálam gyulladt foltokba,még vakbél rész is érintette(nem műtöttek meg vele,jegelés időszakokon keresztül 2éven átt!)

Tehát gyógytea, és szinte semmit nem ettem.

Mert a bél redőkben meg meg ragadt a baci újra indul a folyamat!

Tényleg vigyázni kell !!!


Szeretekolvasni köszönet cikkért!♥

2021. okt. 5. 22:16
Hát nyáron én is próbálom hamar hütőbe tenni evés után. De a hűvösebb idő beköszöntével már sietek ezzel.
2021. szept. 16. 12:24

Én pl ami tejes, mindig hidegvíz fürdőbe állítom, aztán be a hűtőbe (persze miután ettünk).


De mondjuk én nem tudom elképzelni, hogy a pár órára kint felejtett rizs ilyet okoz (persze nem lehetek biztos benn).


De nyáron, amikor 27-30 fokos a lakás biztosan nagyobb az esély, hogy megromoljanak az ételek.

2021. szept. 16. 11:40
Mivel meg kell várni, hogy lehűljön, van mikor elfelejtem berakni , de még nem volt belőle baj.Pl. a pörköltféléket tartósítja a zsír, a tejfölös levesek is jobban elállnak. Vagy pl. nem szeretem a palacsintát sem, a hűtőből kivéve.Még bajunk nem volt ételtől.
2. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
2021. szept. 16. 09:39
Kicsit túl van ez misztifikálva, még sosem romlott meg nálunk étel, pedig sokszor volt több mint 1 órát hűtőn kívül. Mondjuk egy vendégség alkalmával ez eleve kivitelezhetetlen, mert vicces lenne, hogy lekapom az asztalról :)
2021. szept. 16. 09:35
Saját káromon tanultam meg, hogy ha nem megfelelően tárolom az ételeket, akkor azok bizony gondot okozhatnak. Jó tanács: mindig győződj meg róla, hogy időben lehűtöd és a hűtőszekrénybe teszed a maradékot, különben megbetegedést okozhat!

Ugrás a teljes írásra: Bacillus cereus és a maradék ételek

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook