Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
sziasztok
jajj de kihalt itt a fórum....hogy vagytok?
itt vannak moncsi marcsi niki leight anita rita-áék?
lulu voltam
Szia!
Nagyon szép a kisfiad!:-))
Nagyon sajnállak benneteket, mert sajnos az Én lányomnál is voltak kaki gondok annó!!:-(( Tudom milyen rossz!:-((
Mi jól vagyunk, és képzeld, Nekünk is kisfiunk lesz januárban!:-))
Puszi!
sziasztok
ne haragudjatok, hogy nem írtam, de nem nagyon van idöm gép előtt ülni. na meg jóidőbe sokat vagyunk kinnt a picivel. növekszik aranyom, de a kakilási gondok még mindig megvannak sajnos. ti hogy vagytok?sajnos nem tudok vissza olvasni.
Sziasztok!
Nem mostanában jártam itt! Remélemm mindenkinek jól telik a nyara, akik a babára készülnekl pihenjenek sokat mert az ősz meghoz minden kívánságot :-))))) Akik babáznak, azoknak minden jót, és szépet! :-)Nálunk minden rendben van a Genetikai Uh is és az összes laborom jó! Már 7cm-es a törpénk! :-) Remélem mindenki jól viseli ezt az amúgy elviselhetetlen meleget! :-)
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!:-((((
De fel a fejjel, nemsokára felveheted azokat a felsőket...és olyan szépen fog gömbölyödni a pocid bennük, hogy csak na!:-))
Sok puszika!
Megy a drukk 1000-el!!!
Minden rendben lesz most már!:-)
Jó is annak, akinek van tesója....akármilyen legyen is!:-))
Naná, hogy sikerülni fog!:-)))
Csak a gólyámat vedd ki a frigóból, és olvaszd fel a mikróban, különben nem tudja letenni a csomagot!:-DDD
Na a viccet félre téve, minden rendben lesz, és jövő hónapban, már vidáman mutogathatod a 2 csíkos tesztedet, meg az Uh-felvételt!:-))))
Puszika, megy a drukk!:-)
Nekem nincs tesóm, és mindig is szerettem volna, de nem lett, így Én azt mondtam kicsi koromtól, hogy az Én gyerekemnek egy testvére biztos hogy lesz!
Ha nem lesznek a szüleim, olyan egyedül leszek mint a kisujjam!(mármint vérrokon szempontjából):-(((
Na, a pocim, az szépen gömbölyödik már most is, mi lesz még januárig!:-DDD Mert jan.5-re vagyok kiírva, bár szerintem később lesz belőle babó, de annyit azért szeretnék, hogy a karácsonyt még a családommal tölthessem, és ne a kórházban....aztán jöjjön, aminek jönnie kell!:-DDD
Akkor nagy szerencsétek volt, örülök nektek! Milyen érzés megint pocakosnak lenni? Még el sem tudom képzelni... Nórika biztos örül. :)
Sajnos, a háziorvosom nem írt gyógyszert, pedig tudja, hogy babát szeretnénk, mert elmondtam neki. Megvárom az e havit, és mindenképp elmegyek a nődokimhoz, kérek tőle is labort. Jódos gyógyvizet hol tudok venni?
Köszike!
Igen, van még itt köztünk kismami, de majd Ők megírják biztos!:-))
Nekünk is "sokat" kellett várni a Minikére, már persze a Nórihoz képest, aki meglepi baba volt. Most kicsivel több, mint fél év volt, de már majdnem rásegített a doki, mert nem bírtam magammal. De szerencsére a gyógyszert nem kellett kiváltani, mert megijedt a babóka, és beköltözött a pocakba!:-DD
A pajzsmirigyemmel régen nekem is volt gond, de szerencsére már régóta nincs!:-))
Lehet hogy egy kicsit meg kéne támogatni a pajzsmirigyedet egy kis jódos gyógyvízzel!:-))
Remélem Nektek is mielőbb összejön, és viszi a gólya a kistesót!:-))